Les mer

Vet du hva effektiv lagerstyring er?

Vi i Direct House bruker et ledende lagerstyringssystem for å opprettholde en nøyaktig sanntidsoversikt over tilgjengelige varer, unngå et overflødig varelager, og minimere risikoen for at dine kunder opplever at varene dine er utsolgt i nettbutikk. Her er noen av våre tips til effektiv lagerstyring.
Dato
Jan 4, 2024
Lesetid

Etterspørselsprognoser og sikkerhetslager

For å minimere risiko for overflødig varelager, usolgte produkter og varemangel, kan man ta i bruk historiske data og trender for å utvikle nøyaktige etterspørselsprognoser. Dette hjelper både deg og oss med å planlegge lagerbeholdningen i tråd med forventet etterspørsel, og bidrar til å unngå overbeholdning eller mangel på varer.

Ved å opprettholde en sanntidsoversikt over tilgjengelige varer, unngå et overflødig varelager, og minimere risikoen for at dine kunder opplever at varene dine er utsolgt i nettbutikk, må du ha komplett oversikt over hele verdikjeden. Et lurt grep kan være å opprette en sikkerhetsmargin i lagerbeholdningen for å håndtere uforutsette hendelser. Det kan være plutselig etterspørselsøkning, leveringsforsinkelser eller produksjonsproblemer. Dette har vi naturligvis bred erfaring fra, og hjelper deg mer enn gjerne.

Effektiv lagerplassutnyttelse, automatisering og sporbarhet

Dette er en utrolig viktig del av lagerdriften. Vi organiser selvfølgelig lagrene våre ved å maksimere plassutnyttelsen for å minimere overskudd, øke effektiviteten og unngå tapte varer.

Det er også viktig å merke varene tydelig og implementere et system for sporbarhet. Dette gjør det betydelige lettere å finne og håndtere varer, det reduserer risikoen for feilleveranser, og er helt avgjørende for kvalitetskontroll og tilbakekalling. Ved hjelp av moderne teknologiske løsninger kan man automatisere og optimalisere driftsprosessene.

Jo flere ordre man kan håndtere samtidig, jo mer effektivt og kostnadsbesparende blir det for deg som kunde. Vi i Direct House automatiserer og optimaliser plukke- og pakkeprosessen for å redusere tiden det tar å behandle bestillinger, som betyr at ordre til sluttkunde går raskt, effektivt og nøyaktig.

Leverandørsamarbeid og leveringseffektivitet

Vi er opptatt av å opprettholde et sterkt samarbeid med våre leverandører og underleverandører. Dette fører til bedre leveringsbetingelser, reduserte fraktkostnader og mer pålitelige leveranser – som til slutt betyr kostnader spart for våre kunder.

Vi optimaliserer fraktprosessen for å minimere kostnader og redusere leveringstiden. Vi har pålitelige fraktpartnere, effektiv ruteplanlegging og bruk av teknologi for å spore og administrere leveranser.

Ta kontakt med oss allerede i dag, så hjelper vi deg med å forenkle og effektivisere hele logistikkprosessen.

Forfatter

Geir Sture

Daglig leder
,
i Direct House AS.
Kontakt oss
Kontakt oss

Interessert i å samarbeide med oss?

NB! Har du mottatt en pakke, trenger hjelp med retur, eller har spørsmål om et abonnement du har? Trykk her i stedet.

Takk! Din henvendelse er mottatt. Vi svarer deg så snart vi kan.
Oisann! Noe gikk galt, prøv igjen senere.