Varelager

Lagerstyrings-
system

Kampanje-
pakking

Vi tar vare på dine varer – med ekte kjærlighet. Ved å sette bort din varelagring og logistikk til en moderne 3PL-partner som Direct House, med topp moderne varelager, oppnår din bedrift stordriftsfordeler. Kostnader knyttet til systemer, lagerarealer, porto, frakt, utstyr og ansatte fordeles og deles på mange bedrifter lik din. Det kaller vi ekte logistikkglede – til glede for deg, oss, og planeten.

Du reduserer ikke bare egen tid brukt på pakking, lagring og logistikk, men du reduserer også dine totale lager- og pakkekostnader fordi det deles med andre – som ofte er mer bærekraftig enn å drive produksjon og varepakking på egen hånd, eller at man benytter flere leverandører. Med oss kan du enkelt skalere din butikk uten at du må gjøre nye, store investeringer.

God logistikk sørger for god vareflyt

Vår spesialitet er logistikk og bearbeidelse av varene vi har på lager. Vi tilbyr skreddersydde, sikre og effektive logistikkløsninger for din bedrift. Vi pakker om, videredistribuerer, setter sammen kampanjer bestående av flere elementer eller sender ut produkter ved bestilling – alt etter ditt behov. Direct House er en av få totalleverandører av logistikktjenester hvor du får alt på ett sted.

Lurer du på noe?
Ta kontakt med oss.

Våre medarbeidere har lang erfaring og hjelper deg gjerne med dine logistikkutfordringer. Om du har spørsmål om oss og våre tjenester – nøl ikke med å ta kontakt allerede i dag for en lønnsom samtale.
Kontakt oss