< Tilbake

Om oss

Direct House er leverandør av reklamelogistikk, printproduksjon, varepakking, varehotell, kundeservice og netthandel. Vi tilbyr skreddersydde og fleksible løsninger og hjelper deg og din bedrift med hele eller deler av verdikjeden innen våre kjerneområder. Ingen jobber er for store eller for små for oss.
Siden 2009 har vi i Direct House drevet med DM og logistikk. I 2013 endret vi det norske markedet for postpakking, reklamelogistikk og e-business, som det den gang het. Ved å samle de tre forretningsområder i ett og samme selskap, ble vi en slagkraftig totalleverandør - med tre avdelinger i Norge.

Les hvordan vi bisto med firedobbling av inntekten for Pollinor her.

Komplett leverandør

Fra vårt skreddersydde bygg på hele 4 500 m2 tilbyr vi nå et bredt spekter av tjenester innen lagerhold, postpakking, utsendelse og logistikk. Våre dyktige fagpersoner innen produksjon, økonomi og drift har drevet med dette i en årrekke. Uansett hva du ønsker vår hjelp til, har vi sannsynligvis gjort noe tilsvarende tidligere.

Derfor kan vi tilby deg rask implementering, lav oppstartskostnad og fornuftige produksjonskostnader i hele verdikjeden. Og fordi vi har fokus på vår kjernevirksomhet, kan du ha fokus på din. Vi utfører enkeltoppdrag eller faste tjenester, ingen oppdrag er for store eller for små.

Med eksterne arbeidsstasjoner og produksjon som kan flyttes mellom produksjonsenheter og underleverandører på kort varsel, samarbeidsavtaler og et stort nettverk av tilkallingsvikarer, er vi godt rustet for å kunne holde produksjonen oppe og levere også i usikre tider.

Hva vi kan gjøre for deg?

Direct House tilbyr skreddersydde og fleksible løsninger og hjelper deg med hele eller deler av din verdikjede innen våre kjerneområder. Ingen jobber er for store eller for små, ta kontakt med oss i dag.

Kontakt oss

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.