Les mer

Hvorfor
Direct House?

Våre tjenester

Direct House er noe mer enn en vanlig logistikkleverandør som tilbyr lagerplass eller pakking av varer. Direct House er et 360-graders fremtidsrettet og toppmoderne teknologi- og logistikkselskap. Vi hjelper merkevarer med å skape lønnsomhet og vekst, både i Norge og i utlandet.

Vi er et internasjonalt selskap med strategiske lokasjoner i Oslo, Arendal, Sandefjord, Fredrikstad og Karlstad (Sverige). I tillegg har vi tech-avdelinger i Norge og Polen, som gir våre kunder store konkurransefortrinn. Vi forenkler og effektiviserer det komplekse, og leverer det vi kaller ekte logistikkglede.

Hva tror vi på

Vi tror at logistikkglede i alle ledd skaper en bærekraftig utvikling.

 

Hvem er vi

Vi er et teknologi- og logistikkselskap som tilbyr en unik infrastruktur og en bærekraftig

delingsmodell – til glede for deg og planeten.

 

Hva gjør vi

Vi sørger for at dine varepakker og kampanjer blir levert til rett sted, til rett tid og til riktig pris. En partner du kan stole på og som leverer ekte logistikkglede.

 

Hva leverer vi

Vi forenkler det kompliserte og leverer sømløse logistikktjenester, lønnsomhet, vekst og skaleringsmuligheter for alle våre kunder. I tillegg leverer vi en bærekraftig delingsmodell av ulike logistikktjenester.

 

Hvordan gjør vi det

Gjennom smart teknologi, komplett infrastruktur, kunnskap, erfaring – og med en god porsjon ekte logistikkglede – så leverer vi varene.

Vi løser dine logistikkutfordringer med ekte logistikkglede!

Vår visjon er å skape logistikkglede i alle ledd av prosessen.

Hva er logistikkglede?

ENGASJEMENT

Vi er til for å skape lønnsomhet, vekst og skaleringsmuligheter. Vi skal løse dine logistikkutfordringer på en enkel, fremtidsrettet og bærekraftig måte – med glede.

UTVIKLING

Vi skal være en fremtidsrettet og proaktiv partner, som tenker forenkling og effektivisering og som sammen med deg tar nye, bærekraftige steg – det skal være enkelt å velge oss som din 3PL-partner.

BÆREKRAFT

Vi vet at det å dele kostnader tilknyttet lagerplass, maskiner, strøm, ressurser og transport er både økonomisk og bærekraftig for alle våre kunder – og planeten.

Vårt team

Våre medarbeidere har lang erfaring og bidrar gjerne som rådgiver for deg og din bedrift.

Geir Sture

Daglig leder

Leif Anders Åkesson

Kunderådgiver

Lurer du på noe?
Ta kontakt med oss.

Våre medarbeidere har lang erfaring og hjelper deg gjerne med dine logistikkutfordringer. Om du har spørsmål om oss og våre tjenester – nøl ikke med å ta kontakt allerede i dag for en lønnsom samtale.
Kontakt oss