To personer som sitter på et kontor

Om oss

Vi ønsker å hjelpe deg med vekst og lønnsomhet – enten du er en liten eller stor aktør. Vi effektiviserer og øker lønnsomheten til norske bedrifter med tre store logistikkhus i Oslo, Arendal og Fredrikstad.

Vi er en totalleverandør av tredjepartslogistikk og kampanjepakking for nettbutikker, abonnementselskaper, retail, organisasjoner og andre bedrifter. Vi tilbyr tjenester i hele verdikjeden – som nettbutikk, varehotell, varepakking, kampanjepakking, kundesenter, online lagersystem, utsendelse, portoavtaler, distribusjon og returhåndtering.

Moderne fasiliteter og gode digitale løsninger gjør at vi enkelt kan skalere og vokse med deg. Vår tech-avdeling i Norge og i Polen kan også hjelpe deg med tekniske løsninger – enten det er integrasjoner av ulike betalingsløsninger for netthandel, abonnementsløsninger for dine kunder, eller et online lagersystem med eget dashbord der du i sanntid kan følge lagerbeholdningen din.

Les hvordan vi bisto med firedobling av inntekten for Pollinor her.

Fakta om Direct House

Etablert

2009

Selskap i gruppen

Direct House / Direct House Oslo / Direct House Arendal / Direct House Engros / Direct House Media / Direct House Finans / Direct House Fredrikstad / Direct House Polen

Omsetning 2021

150 millioner

Antall logistikkhus          

3

Skalerbare løsninger for bedrifter

Vi hjelper store og mellomstore merkenavn med optimalisering, lønnsomhet og skalering, i tillegg til å bistå flere start-ups og scale-ups med oppstart, rådgivning og gode løsninger.

HUB: EU-marked

Direct House hjelper selskaper med å skalere sin virksomhet også utenfor Norge. Vi håndterer varepakking og logistikk i hele Europa.

HUB: Tollager

Direct House opererer som et tollager for flere av sine kunder. Dette gir en bedre økonomisk oversikt for din bedrift.

Hvorfor Direct House?

Fordi vi hjelper deg med effektivisering, optimalisering, lønnsomhet og vekst, og gir deg skreddersydde løsninger tilpasset din bedrift – uansett størrelse, marked eller behov.

Kontakt oss og se hva vi kan gjøre for deg!

Direct House tilbyr skreddersydde og fleksible løsninger, og bistår med hele eller deler av din verdikjede innenfor våre kjerneområder. Ingen jobber er for store eller for små – ta kontakt med oss i dag.

Takk! Din henvendelse er mottatt.

Noe gikk galt. Prøv igjen senere.