Forside
/
Aktuelt
/
Fleksible IT-løsninger med enkelt brukergrensesnitt 
< Tilbake

Fleksible IT-løsninger med enkelt brukergrensesnitt 

– Vi utvikler og tilpasser daglig etter ønske fra kunder, forteller IT-sjef og medeier i Direct House Christian Schaathun.

Med egen IT-avdeling der utviklerne sitter hands on, har Direct House et enormt fortrinn når det kommer til å kunne skreddersy it-løsninger tilpasset hver enkelt kundes behov. 

– Den store fordelen ved å bruke oss, er at vi leverer hele verdikjeden. Fra IT, nettbutikk, kundeservice, logistikk og regnskap – hele flyten. Du kan ta et utvalg av det vi tilbyr, eller la oss ta oss av hele verdikjeden. Det eneste du som kunde da trenger å gjøre, er å sende varene til oss. Vi gjør resten, lover Schaathun.

 

Spesialtilpasset kundeweb fra Direct House

Med Norges, og kanskje Europas, kraftigste abonnementssystem, integrert mot de aller fleste store netthandelsplattformer, kan Direct House gjøre spesialtilpasninger til kundens eksisterende system. 


– Det varierer fra kunde til kunde hva behovet er. Vi tilpasser dashboardet til hver enkelt kunde, slik at man til enhver tid får se det man har behov for og ønsker å se. Ordre, ordrestatus, lager og økonomitransaksjoner, alt har en toveiskommunikasjon mellom vårt system og kundens system. Da vi ikke kun leverer det fysiske rundt lager og logistikk, men også it-løsningene, er det enkelt og effektivt å bytte til oss. 

Vi gir deg et godt oversiktlig webgrensesnitt som er tilgjengelig overalt. 

 

Gjennom Direct House kundeweb rapporteres alt av bestillinger, lagerstatuser, varsling fra systemet og mye mer. Alle brukere får et eget personlig brukernavn og passord, slik at spesialtilpasninger og sporing av transaksjoner er mulig. Hver enkelt bruker kan selv sette opp hva som kommer til syne i dashboardet rett etter innlogging og når og hva som rapporteres. Rapport kan sendes per e-post, sms eller i varselvinduet på kundeweb.

 

Kampanjesystemer med større fleksibilitet til butikkene

Direct House leverer logistikksystemer til både små og store bedrifter. Store kunder, som kjeder med flere butikker, har ofte behov for spesialtilpassede kampanjesystem for å kunne forenkle bestillingsprosessen og gi større fleksibilitet til brukerne internt. – Dette kan vi, lover Christian Schaathun. På den måten kan du ta deg av det du er god på, mens vi tar oss av det tekniske og optimaliserer til ditt behov.

Les mer om hvordan vi gjør abonnement enkelt for deg.

Sømløst og smidig å bytte logistikksystem og lager

Noen kan kanskje grue seg litt for å flytte lager og bytte logistikksystem, men det er enklere enn man skulle tro. 

– Vi har integrasjon mot de aller fleste store betalingsløsninger, vi utvikler på ønske fra kunde mot forskjellige markedsføringsplattformer, nettbutikk og sosiale medier, og vi leverer hele pakka. For deg som kunde går det sømløst når vi leverer både det fysiske og det tekniske. Bare send varene til oss, så gjør vi resten. 

Du får full oversikt med et enkelt brukergrensesnitt, og det er ikke mye jobb å bytte, avslutter Schaathun.

Et fleksibelt system gjør abonnement enkelt

Vi gjør det enkelt for deg å gi det lille ekstra til kundene dine.
Les artikkel

Konvoluttering - Print og pakk med Direct House

Mange kan spare mye på å benytte seg av maskinell konvoluttering. Se hvilke muligheter som finnes for deg.
Les artikkel
Se alle artikler
Direct House er til å stole på. I tillegg er de ekstremt fleksible
Helle Fretheim, grafisk konsulent i Artko

Hva vi kan gjøre for deg?

Direct House tilbyr skreddersydde og fleksible løsninger og hjelper deg med hele eller deler av din verdikjede innen våre kjerneområder. Ingen jobber er for store eller for små, ta kontakt med oss i dag.

Kontakt oss

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.