Les mer

Fleksible IT-løsninger med enkelt brukergrensesnitt 

Med egen IT-avdeling der utviklerne sitter "hands on", har Direct House et enormt fortrinn når det kommer til å kunne skreddersy løsninger tilpasset hver enkelt kundes behov.
Dato
Mar 15, 2021
Lesetid
3 Min

Med egen IT-avdeling der utviklerne sitter "hands on", har Direct House et enormt fortrinn når det kommer til å kunne skreddersy IT-løsninger tilpasset hver enkelt kundes behov. 

– Den store fordelen ved å bruke oss, er at vi leverer hele verdikjeden. Fra IT, nettbutikk, kundeservice, logistikk og regnskap – hele flyten. Du kan ta et utvalg av det vi tilbyr, eller la oss ta oss av hele verdikjeden. Det eneste du som kunde da trenger å gjøre, er å sende varene til oss. Vi gjør resten, lover Schaathun.

 

Spesialtilpasset kundeweb fra Direct House

Med Norges, og kanskje Europas, kraftigste abonnementssystem, integrert mot de aller fleste store netthandelsplattformer, kan Direct House gjøre spesialtilpasninger til kundens eksisterende system. 


– Det varierer fra kunde til kunde hva behovet deres er. Vi tilpasser dashboardet til hver enkelt kunde, slik at man til enhver tid får se det man har behov for og ønsker å se. Alt fra ordre og ordrestatus, til lager og økonomitransaksjoner, har en toveiskommunikasjon mellom vårt system og kundens system. Da vi ikke kun leverer det fysiske rundt lager og logistikk, men også IT-løsningene, er det enkelt og effektivt å bytte til oss. 

Vi gir deg et godt oversiktlig webgrensesnitt som er tilgjengelig overalt, forteller Schaathun.

 

Gjennom Direct House kundeweb rapporteres alt av bestillinger, lagerstatuser, varsling fra systemet og mye mer. Alle brukere får et eget personlig brukernavn og passord, slik at spesialtilpasninger og sporing av transaksjoner er mulig. Hver enkelt bruker kan selv sette opp hva som kommer til syne i dashboardet rett etter innlogging og når og hva som rapporteres. Rapport kan sendes per e-post, sms eller i varselvinduet på kundeweb.

 

Kampanjesystemer med større fleksibilitet til butikkene

Direct House leverer logistikksystemer til både små og store bedrifter. Større kunder, eksempelvis kjeder med flere butikker, har ofte behov for spesialtilpassede kampanjesystemer. Dette forenkler bestillingsprosessen og gir større fleksibilitet til brukerne internt. – Dette kan vi, lover Schaathun: På denne måten kan du ta deg av det du er god på, mens vi tar oss av det tekniske og optimaliserer etter ditt behov.

Les mer om hvordan vi gjør abonnement enkelt for deg.

Sømløst og smidig å bytte logistikksystem og lager

Noen kan kanskje kjenne på vegring for å flytte lager og bytte logistikksystem – men det er enklere enn man skulle tro. 

– Vi har integrasjoner mot de aller fleste større betalingsløsninger. Vi utvikler systemene mot forskjellige markedsføringsplattformer, nettbutikk og sosiale medier på ønske fra kunde, og vi leverer hele pakka. For deg som kunde går det sømløst når vi leverer både det fysiske og det tekniske. Bare send varene til oss, så gjør vi resten. 

Du får full oversikt med et enkelt brukergrensesnitt, og det er ikke mye jobb å bytte, avslutter Schaathun.

Forfatter

Geir Sture

Daglig leder
,
i Direct House AS.
Kontakt oss
Kontakt oss

Relaterte saker

Alle artikler
Nyheter

Direct House skalerer opp – tar nye steg ut i EU

Nyheter

Fem fallgruver når du driver nettbutikk

Nyheter

Hva er lønnsom tredjepartslogistikk?