Retur av varer

Lagerstyrings-
system

Kampanje-
pakking

For å oppnå vekst innen netthandel, er det viktig å ha en enkel og fleksibel returløsning. Som oftest er det de kundene som står bak returene som også er lojale, tilbakevendende og faste kunder. God returhåndtering gir dine kunder en sømløs og positiv kjøpsopplevelse.

Effektiv vareflyt og sømløs retur

Vi tar oss av alt når varene dine ankommer vår lasterampe og blir lagt inn i vårt varehotell. Når det gjøres en bestilling, mottar vi beskjed og setter i gang med ordrehåndtering og kampanjepakking. Forsendelser kan følgelig spores hele veien og mottaker blir varslet om at varene er på vei. Skulle kunden angre på kjøpet, vil vi umiddelbart registre en returbestilling, klargjøre opphenting og annullere ordren. Så snart pakken er returnert til lageret blir varen kontrollert og satt tilbake i omløp for gjenkjøp. Varebeholdningen din oppdateres også automatisk slik at du har full oversikt.

Lurer du på noe?
Ta kontakt med oss.

Våre medarbeidere har lang erfaring og hjelper deg gjerne med dine logistikkutfordringer. Om du har spørsmål om oss og våre tjenester – nøl ikke med å ta kontakt allerede i dag for en lønnsom samtale.
Kontakt oss