< Tilbake

Våre tjenester

Direct House er din partner innen reklamelogistikk, printproduksjon, varepakking, varehotell, kundeservice og netthandel. Vi tilbyr skreddersydde og fleksible løsninger, og hjelper deg med hele eller deler av din verdikjede. Ved å sette bort ressurskrevende oppgaver kan du rette fullt fokus på din kjernevirksomhet. Våre medarbeidere har lang erfaring og kompetanse, og bidrar gjerne som en rådgiver til deg og din bedrift. Vi utfører enkeltoppdrag eller faste tjenester. Ingen oppdrag er for store eller for små.

Print

Hos Direct House kan du produsere det aller meste. Vi har en topp moderne maskinpark som er tilpasset markedets behov og etterspørsel. Fleksibilitet er et nøkkelord hos oss, og vi tilpasser oss din bestilling slik at du får den mest kostnadseffektive løsningen.
Les mer her

Varepakking

Direct House er en av Norges største aktører innen adressert og uadressert varepakking. Vi tilbyr kampanjepakking fra enkle DM-kampanjer til større pakninger for retail. Våre kunder er både enkeltstående butikker og større kjeder.
Les mer her

Lager og logistikk for nettbutikker

Direct House effektiviserer vareflyten og øker lønnsomheten til norske nettbutikker. Vi er en unik partner som kan hjelpe deg med å skalere din nettbutikk, både i Norge og utenfor Norges grenser.
Les mer her

Varehotell

Unngå kostbar lagerleie eller ugunstige lagringsplasser ved å plassere alt hos en profesjonell aktør. På den måten minimerer du egen risiko samtidig som du kan skalere opp eller ned ved behov.
Les mer her

Reklamelogistikk

Reklamelogistikk er selve navet i verdikjeden vår. Hver dag, hele året sørger vi for at dine DM-aviser, magasiner eller kataloger leveres i riktig antall, til riktig adresse og ikke minst til riktig tid.
Les mer her

Kundeservice

Driver du for eksempel et enkeltmannsforetak eller en startup, kan det fort bli altoppslukende å måtte svare kunder både på mail og telefon når du egentlig skulle fått egen butikk til å vokse.
Les mer her

Hva vi kan gjøre for deg?

Direct House tilbyr skreddersydde og fleksible løsninger og hjelper deg med hele eller deler av din verdikjede innen våre kjerneområder. Ingen jobber er for store eller for små, ta kontakt med oss i dag.

Kontakt oss

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.