Distribusjon

Lagerstyrings-
system

Kampanje-
pakking

Distribusjon og frakt er ofte den største kostnaden knyttet til en utsendelse. Vårt logistikkhus er svært konkurransedyktige på porto og transport til de fleste oppdrag, både i inn- og utland. Vår erfaring er at det er betydelige beløp å spare ved å la en av våre rådgivere optimalisere og kutte dine transport- og portokostnader.

Spar penger med egne avtaler

Som kunde hos Direct House får du tilgang til et transportnettverk som er unikt i vår bransje. Med våre porto- og transportavtaler, kan det være store penger å spare på frakt for deg som kunde. Vår erfaring er at de fleste kunder får betydelige kampanjebesparelser gjennom avtale med oss.

Fortolling av varer

Vi har lang erfaring og bred kompetanse innen håndtering og fortolling av eksport- og importsendinger for produkter inn og ut av Norge. Det er viktig å ha kontroll på alle avgifter når produkter bestilles og sendes til og fra utlandet. I de aller fleste tilfeller må produkter som bestilles fra utlandet fortolles. Vi tilbyr derfor tjenesten Direct House Hub, som er vårt tollager og gir deg mange fordeler og en bedre økonomisk oversikt. Vi tilbyr også rådgivning og konsulenttjenester rundt fortolling av varer.

Kort vei ut til EU med Direct House

Direct House har også etablert seg i med et eget logistikkhus i Karlstad i Sverige – og tar med det et viktig steg ut i EU. Med etableringen av logistikkhuset på Karlstad gjør vi det mulig for nye og eksisterende kunder å skalere sin virksomhet ut i Europa. Med det tredje logistikkhuset på plass er veien betydelig kortere for norske merkevarer og nettbutikker ut til et enda større marked i EU.

Med tollager i både Norge og Sverige går vareflyten smidig inn og ut av EU, og felles datasystemer sørger for full kontroll på varelagrene. Våre tolleksperter har inngående kunnskap om de gjeldene lovene og reglene for import og eksport, og sørger for full kontroll i hele verdikjeden. Med gode distribusjonspriser i Norge, EU og resten av verden er veien ut på det internasjonale markedet blitt enda kortere for norske aktører.

Lurer du på noe?
Ta kontakt med oss.

Våre medarbeidere har lang erfaring og hjelper deg gjerne med dine logistikkutfordringer. Om du har spørsmål om oss og våre tjenester – nøl ikke med å ta kontakt allerede i dag for en lønnsom samtale.
Kontakt oss