Kampanjepakking

Lagerstyrings-
system

Kampanje-
pakking

Vår bredde av tjenester innen digitalprint, adressering, konvoluttering, reklamepakking, varepakking, varehotell, reklamelogistikk og distribusjon gjør at vi kan tilby skreddersydde, sikre og effektive kampanje- og logistikkløsninger til din bedrift.

Vi pakker om, videredistribuerer, setter sammen kampanjer bestående av flere elementer og mellomlagrer materialet – alt etter ditt behov. Hos Direct House kan du produsere det aller meste. Vi har en topp moderne maskinpark med automatiserte prosesser som er tilpasset markedets behov og etterspørsel. Vi innretter oss etter din bestilling, slik at du får den mest kostnadseffektive løsningen, og der du sparer tid og penger.

Print og konvoluttering

Vi har en topp moderne maskinpark og en stor avdeling innen digitaltrykk, konvoluttering og ferdiggjøring som er tilpasset markedets behov og etterspørsel. Fleksibilitet og maskiner tilpasset markedet er nøkkelord hos oss. Vi tilpasser oss din bestilling slik at du får den mest optimale og kostnadseffektive løsningen.

Personalisering gjort enkelt

Mesteparten av adressering på brevark, faktura, kampanjer eller tilsvarende skjer med laserprint. Laserprint kjennetegnes av svært god printkvalitet og mulighet til omfattende individualisering av informasjon. Hvis pris og hurtighet er viktig for din neste utsendelse, er våre inkjet-printere løsningen. Inkjet-print benyttes til adressering av konvolutter, brosjyrer, postkort, plastpakking – og mye mer. Vår printkvalitet er svært god, og du kan velge mellom ulike skrifttyper.

Digitaltrykk gir gode muligheter

Trenger du trykksaker, adresseetiketter med logo og individuelle budskap, eller en komplett kampanje med rask levering og lave opplag? Da er digitaltrykk det beste valget. Her har du uendelige muligheter for individualisering til en lav kostnad, både når det gjelder tekst, bilder og pris. Vi leverer alt fra markedsundersøkelser, etiketter, fakturaer/angreskjemaer og brosjyrer, til mer avanserte DM-kampanjer. Vi kan også levere digitaltrykte konvolutter med personlig budskap, der vi kan automatisere og matche innholdet i konvolutten med moderne teknologi.

Fleksible løsninger for konvoluttering

Våre maskiner kjører selvfølgelig både i sort og i farger, og vi kan konvoluttere alt fra C6 til C4. I kombinasjon med avansert software for fletting av variabler i brevene, gir dette store muligheter for kundene våre. Ofte vet kunden hva de skal ha, men vi kan også hjelpe til med å finne den beste og mest lønnsomme løsningen for konvoluttering.

Våre ansatte har lang erfaring innen adressering, laserprint, digitaltrykk og konvoluttering – og generell vare- og kampanjepakking. Ta gjerne kontakt med oss tidlig i prosessen slik at vi kan hjelpe deg med optimalisering av arbeidet. Vi jobber kontinuerlig med hele verdikjeden: fra rådgivning, trykk, pakking, lagring og logistikk til ferdig utsendelse, og kjenner godt til de krav og regler som gjelder. Ofte kan en liten justering resultere i betydelige økonomiske besparelser for din bedrift.

Lurer du på noe?
Ta kontakt med oss.

Våre medarbeidere har lang erfaring og hjelper deg gjerne med dine logistikkutfordringer. Om du har spørsmål om oss og våre tjenester – nøl ikke med å ta kontakt allerede i dag for en lønnsom samtale.
Kontakt oss