Les mer

Hva er lønnsom tredjepartslogistikk?

Store norske leksikon definerer logistikk som «... å formidle, motta og sende gods samt planlegging, lagring og administrasjon av håndtering av materialer og produkter i en bedrift». Kort fortalt er tredjepartslogistikk (3PL) håndtering av gods på vegne av andre. Men hvorfor er det smart å velge noen andre til å håndtere logistikk for din bedrift?
Dato
Mar 13, 2023
Lesetid
3 Min

Verdikjeden innen tredjepartslogistikk strekker seg fra varemottak, administrasjon, lagring, sikkerhet, sortering, plukking og pakking av varer, transport og distribusjon. God kontroll på både lagerstyring, vareflyt og distribusjon er helt avgjørende for at den daglige driften skal gå så sømløst som overhodet mulig. Og for å sørge for at du sitter igjen med fornøyde sluttkunder.

Hva er fordelene med tredjepartslogistikk?

God logistikk merkes på både bunnlinjen og i hverdagen til bedriften, og gevinstene kan være store ved å sette bort hele eller deler av logistikken din bort til en 3PL-partner som Direct House:

– Du kjøper ikke bare selve tjenesten, du kjøper spesialisert ekspertise. Vi hjelper deg med å optimalisere forsyningskjeden din, identifisere potensiell vekst og håndtere logistikkutfordringer.

– Ved å innhente eksperthjelp til dine logistikkfunksjoner kan du frigjøre ressurser som kan brukes på kjerneområdene i din bedrift. Du unngår også dyr lagerleie, spesialisert utstyr og flere ansatte.

– Vi er også eksperter på å skalere etter dine behov, basert på etterspørsel eller sesong. Dette hjelper deg som kunde å tilpasse deg raskt til markedsendringer.

Tredjepartslogistikk kan hjelpe bedrifter med å redusere kostnader og øke effektiviteten i logistikkprosessen. Dette kan være spesielt nyttig for mindre bedrifter som kanskje ikke har ressursene eller ekspertisen til å administrere logistikkprosessen selv. Eller om du opplever vekst og trenger bistand til håndtering av vareflyt og administrasjon.

Direct House og Ongoing Warehouse

Direct House er en av Norges største logistikkhus, med varehus i Oslo, Arendal og Sverige/EU. Vi er en 3PL-partner og produksjonsleverandør for netthandelsaktører og store merkevarer.

Gjennom vårt digitale lagerstyringssystem Ongoing Warehouse har våre kunder komplett tilgang og innsyn i verdikjeden sin i reell tid, og kan gjøre endringer fortløpende. Ongoing Warehouse kan også skreddersys til hver enkelt kunde og integreres direkte i deres systemer. På denne måten kan vi tilpasse vår 3PL-håndtering til kundens spesifikke behov.

Hvorfor Direct House?

– Vår oppgave er å få ned overheadkostnadene og bistå med å forenkle logistikkhåndtering. Med smarte digitale løsninger og rutiner kan våre kunder drive mer lønnsomt. Vi har lang erfaring og kompetanse med å hjelpe eCommerce-kunder og merkevarekjeder med store produksjoner og utsendelser, forteller daglig leder i Direct House, Geir Sture.

– Vår tech-avdeling tilbyr en unik in-house ekspertise innen betalingsløsninger, abonnement og andre integrasjoner. Våre kunder opplever å spare tid og penger ved å outsource logistikktjenester til oss slik at de kan konsentrere seg om sin egen kjernevirksomhet – eksempelvis salg, markedsføring og produktutvikling, avslutter Sture.  

 

Ta kontakt med oss allerede i dag om du sitter på høye logistikkutgifter, opplever utfordringer rundt varehåndtering, eller ønsker å skalere for vekst i Norge eller til større markeder i utlandet.

Kontakt:

Geir Sture

Telefon: 909 66 194

E-post: gs@directhouse.no

Forfatter

Geir Sture

Daglig leder
,
i Direct House AS.
Kontakt oss
Kontakt oss

Relaterte saker

Alle artikler
Nyheter

Direct House skalerer opp – tar nye steg ut i EU

Nyheter

Fem fallgruver når du driver nettbutikk

Nyheter

Hva er lønnsom tredjepartslogistikk?