Les mer

Ongoing Warehouse – markedets beste lagerstyringssystem

Alle våre varehus bruker Ongoing Warehouse, et skybasert lagerstyringssystem som gir sanntidsinformasjon om lagerbeholdning, ordreinformasjon, vareflyt, sporing av pakkeutsendelser og annen relevant statistikk. Og vi i Direct House mener at Ongoing Warehouse er markedets beste lagerstyringssystem.
Dato
Dec 13, 2022
Lesetid
3 Min

Ongoing Warehouse, som er et WMS (Warehouse Management System), er Nordens ledende, skybaserte lagerstyringssystem. Og det er spesielt utviklet for varehotell, lagersystemer og e-forhandlere med høye krav til logistikkintensive operasjoner. Vi i Direct House benytter Ongoing Warehouse for å sikre deg som kunde trygge, pålitelige og effektive logistikkløsninger for din bedrift.

– Det er ikke alltid løsningene er «out of the box» for våre kunder, og i tilfeller der API-er ikke eksisterer lengre eller eldre integrasjoner ikke fungerer strekker vi oss langt for å sørge for at hele kretsløpet for kunder og varer blir helautomatisert. Med Ongoing WMS kan vi bygge skreddersydde løsninger for alle våre kunder, sier Christian Schaathun, IT-Manager i Direct House.

– Rapporteringer og varslinger er noe som har høy prioritet hos oss, og kunden skal alltid få varsler når det trengs samt kontinuerlig tilgjengeliggjøring av informasjon og rapporter i kundens egen arbeidsflate. Vi utvikler da egne dashboards der kunden i sanntid kan følge vare- og ordreflyt gjennom hele verdikjeden – fra sluttkunden legger varen i handlekurven, fullfører bestillingen og har varen i hånda, fortsetter Schaathun.

– Kunder som kommer til oss møter en helt annen verden enn hva de har vært vant til. De simpelthen elsker mulighetsrommet som vi tilbyr når vi utvikler en skreddersydd opplevelse for dem i Ongoing Warehouse, da de sparer tid og penger og får en langt bedre lageroversikt, sier Logistics Manger Jarle Reiersen i Direct House.  

Hvordan fungerer Ongoing Warehouse hos Direct House?

Hos oss i Direct House fungerer det slik:

~ Varene dine ankommer vår lasterampe, og blir umiddelbart registrert inn i Ongoing Warehouse.

~ For optimal varehåndtering registreres innkjøpsordre i systemet av kunde. Vi kvitterer ut det som faktisk er mottatt.

~ Varene blir lagt inn i vårt varehotell – allerede nå er de fullt tilgjengelige i det skybaserte systemet slik at du som kunde har full oversikt.

~ Når dine kunder gjennomfører et kjøp i din nettbutikk, mottar vi umiddelbart beskjed om dette – lagerstyringssytemet er helt integrert med din nettbutikk og gir deg sanntidsoversikt over lagerbeholdning.

~ Vi iverksetter plukking, emballering og klargjør varene dine for opphenting av speditør – status for opphenting har du full oversikt over i Ongoing Warehouse.

~ Forsendelsen kan følgelig spores hele veien, og mottaker blir varslet om status på forsendelsen.

~ Skulle din kunde angre på kjøpet, vil vi registrere en returbestilling, klargjøre opphenting og annullere ordren.

~ Så snart pakken er returnert, blir varen kontrollert og satt tilbake i omløp for videre salg.

Enklere og mer effektivt blir det ikke!

 

Hvorfor valgte vi å bruke Ongoing Warehouse?

Det er en rekke grunner til at vi i Direct House valgte å gå for Ongoing Warehouse. Ikke bare er det et enormt nettverk av integrasjoner tilgjengelig i tjenesten – selve integrasjonen går lett og sømløst ved hjelp av et toppmoderne API. Tjenesten er skybasert og tilgjengelig 24/7, som betyr at både vi som 3PL-partner og du som kunde har full oversikt og kan være trygge på at operasjonene går sømløst – fra leveranser til varehotell, helt frem til fornøyde kjøpere.

Ta kontakt med oss i dag for å høre mer om hvordan vi kan effektivisere din vareflyt og bistå med logistikk for din bedrift – enten du er en liten, mellomstor eller større aktør.

Forfatter

Geir Sture

Daglig leder
,
i Direct House AS.
Kontakt oss
Kontakt oss

Interessert i å samarbeide med oss?

NB! Har du mottatt en pakke, trenger hjelp med retur, eller har spørsmål om et abonnement du har? Trykk her i stedet.

Takk! Din henvendelse er mottatt. Vi svarer deg så snart vi kan.
Oisann! Noe gikk galt, prøv igjen senere.