IT & Tech

Lagerstyrings-
system

Kampanje-
pakking

Med egen IT-avdeling har Direct House et enormt fortrinn når det kommer til å kunne skreddersy IT-løsninger tilpasset hver enkelt kundes behov. Vi leverer hele verdikjeden – fra IT-rådgivning, oppsett og drift av nettbutikk, integrasjoner av ulike bestillings- og betalingsløsninger, til ERP-system for regnskap og lagerstyring.

Spesialtilpasset kundeweb fra Direct House

Du kan ta et utvalg av det vi tilbyr, eller la oss ta oss av hele verdikjeden. Vi utvikler og tilpasser daglig etter ønske fra forskjellige kunder. Det eneste du som kunde da trenger å gjøre, er å sende varene til oss. Vi gjør resten. Med Norges, og kanskje Europas, kraftigste abonnementssystem, integrert mot de aller fleste store netthandelsplattformer, kan Direct House gjøre spesialtilpasninger til kundens allerede eksisterende system.

Vi tilpasser dashboardet til hver enkelt kunde, slik at man til enhver tid får se det man har behov for og ønsker å se. Alt fra ordre og ordrestatus, til lager og økonomitransaksjoner, har en toveiskommunikasjon mellom vårt system og kundens system. Da vi ikke kun leverer det fysiske rundt lager og logistikk, men også IT-løsningene, er det enkelt og effektivt å bytte til oss. Vi gir deg et godt oversiktlig webgrensesnitt som er tilgjengelig overalt.

Gjennom Direct House kundeweb rapporteres alt av bestillinger, lagerstatuser, varsling fra systemet og mye mer. Hver enkelt bruker kan selv sette opp hva som kommer til syne i dashboardet, og når og hva som rapporteres. Rapport kan sendes per e-post, SMS, eller direkte i varselvinduet på kundeweb.

Kampanjesystemer med større fleksibilitet til butikkene

Direct House leverer logistikksystemer til både små og store bedrifter. Større kunder, eksempelvis kjeder med flere butikker, har ofte behov for spesialtilpassede kampanjesystemer. Dette forenkler bestillingsprosessen og gir større fleksibilitet til brukerne internt. På denne måten kan du ta deg av det du er god på, mens vi tar oss av det tekniske og optimaliserer etter ditt behov.

Sømløst og smidig å bytte logistikksystem og lager

Det er enklere enn man skulle tro å flytte lager og bytte logistikksystem. Du får full oversikt med et enkelt brukergrensesnitt, og det er ikke mye jobb å bytte. Direct House har integrasjoner mot de aller fleste større betalingsløsninger. Vi utvikler systemene mot forskjellige markedsføringsplattformer, nettbutikker og sosiale medier på ønske fra kunde, og vi leverer hele pakka. Som kunde går det sømløst når vi leverer både det fysiske og det tekniske. Send varene til oss – så gjør vi resten.

Lurer du på noe?
Ta kontakt med oss.

Våre medarbeidere har lang erfaring og hjelper deg gjerne med dine logistikkutfordringer. Om du har spørsmål om oss og våre tjenester – nøl ikke med å ta kontakt allerede i dag for en lønnsom samtale.
Kontakt oss