Varepakking

Lagerstyrings-
system

Kampanje-
pakking

Vi er en av Norges største aktører innen varepakking og utsendelser for nettbutikker og butikkjeder. Med tre store logistikkhus fordelt på Oslo, Arendal og Karlstad (Sverige), vår plattform og våre tekniske løsninger, kan vi hjelpe norske merkevarer med utsendelser både i og utenfor Norge – til et større marked i EU. Vår brede erfaring gjør oss derfor til en god partner innen emballasje, porto, cross docking og pre-pakking for å få ned dine kostnader.

Unngå kostbare forsinkelser

Våre ansatte er oppdatert på alt av lover og regler, og sørger alltid for at pakkingen tilfredsstiller kravene hos mottaker, enten det er varepakking for det norske eller det utenlandske markedet. Slik unngår du forsinkelser og ekstra kostnader. Vi kan også ta imot store vareleveranser: direkte fra trykkerier, eller en vareprodusent i Norge eller utlandet, for eventuell ompakking etter norske eller utenlandske normer og krav.

Automatisering og maskinell varepakking

Vi tilbyr ulike typer maskinelle pakkemaskiner for å automatisere mest mulig. Våre avanserte maskiner gir deg muligheter for selektiv og intelligent pakking, hvor vedleggene pakkes individuelt på grunnlag av strekkode på brevark eller faktura.

 

Miljøvennlig plast som ytteremballasje beskytter og profilerer forsendelser i postgangen. Dette har lav vekt og sørger derfor for lave porto priser. Vi plaster blant annet magasiner, aviser, DM-kampanjer og forsendelser med vareprøver og gimmick-produkter. Vi bruker selvsagt miljøvennlige plastvarianter.

Manuell varepakking

Ikke alle oppdrag kan og bør kjøres maskinelt, derfor pakker våre medarbeidere alt av manuelle oppdrag i tillegg til maskinell håndtering. Vår manuelle pakkelinje er smidig og rask, og vi garanterer en problemfri levering. Litt avhengig av produkt, form og format er det ofte mer kostnadseffektivt og bærekraftig med manuell pakking i stedet for maskinell automatisering. Ikke la deg lure av leverandører som selger automatisering som mer kostnadseffektivt enn manuell pakking – det er ikke alltid tilfellet.

Lurer du på noe?
Ta kontakt med oss.

Våre medarbeidere har lang erfaring og hjelper deg gjerne med dine logistikkutfordringer. Om du har spørsmål om oss og våre tjenester – nøl ikke med å ta kontakt allerede i dag for en lønnsom samtale.
Kontakt oss