Forside
/
Våre tjenester
/
Varepakking
< Tilbake

Varepakking

Direct House er en av Norges største aktører innen adressert og uadressert varepakking. Vi tilbyr kampanjepakking fra enkle DM-kampanjer til større pakninger for retail. Våre kunder er både enkeltstående butikker og større kjeder.

Maskinell pakking

Vi tilbyr ulike typer maskinell pakking, både konvoluttering og plastpakking. Våre avanserte maskiner gir deg mulighet for selektiv pakking, hvor vedleggene pakkes individuelt på grunnlag av strekkode på brevark eller faktura. De håndterer opptil sju vedlegg i konvolutten, hvorav tre kan være med match.

Plast som ytteremballasje beskytter og profilerer forsendelser i postgangen. Dette har lav vekt og sørger derfor for lave portopriser. Vi plaster blant annet magasiner, aviser, DM-kampanjer og forsendelser med vareprøver og gimmick-produkter. Vi bruker selvsagt miljøvennlige plastvarianter.


Manuell pakking

Ikke alle oppdrag kan kjøres maskinelt, derfor pakker våre medarbeidere alt av manuelle oppdrag. Vår manuelle pakkelinje er smidig og rask, og vi garanterer en problemfri levering.


Din partner og rådgiver

Vi er en av Norges største aktører inne varepakking og utsendelser, med mer enn 500 000 varepakker i året. Vår brede erfaring gjør oss derfor til en god rådgiver innen emballasje, porto, cross docking og pre-pakking for å få ned dine kostnader. Skulle du ha behov for tjenester utover pakking, tilbyr vi hele verdikjeden fra trykk, lagring og logistikk til ferdig utsendelse og distribusjon.


Spar penger på transport og porto

Som kunde hos Direct House får du tilgang til et transportnettverk som er unikt i vår bransje. Med våre porto- og transportavtaler, kan det være store penger å spare for deg som kunde. Vår erfaring er at de fleste kunder får betydelige kampanjebesparelser gjennom avtale med oss.

Hva vi kan gjøre for deg?

Direct House tilbyr skreddersydde og fleksible løsninger og hjelper deg med hele eller deler av din verdikjede innen våre kjerneområder. Ingen jobber er for store eller for små, ta kontakt med oss i dag.

Kontakt oss

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.