Les mer

Vi kaller det logistikkglede

For oss er logistikkglede selve hjertet og navet i vår virksomhet. Det handler om å vise lidenskap, kjærlighet og omtanke for hverandre – og for våre kunder. Sammen skal vi forenkle og effektivisere det komplekse, og ta et kollektivt ansvar for å skape bærekraftige løsninger. Vi tror på at logistikkglede i alle ledd skaper en nødvendig og bærekraftig utvikling.

Vi bryr oss om dine varer

Det skal være enkelt, bærekraftig og lønnsomt å sette alt av logistikk til en 3PL-partner. Hos oss tilbyr vi absolutt hele verdikjeden – fra det praktiske (som lagerhold, pakking og distribusjon), til det tekniske (som nettbutikker, abonnementsmodeller, kundeservice og varestyringssystem).

Hva er fordelene med å sette alt av logistikk til en 3PL-partner? Hos oss deler du på oppvarming og strømforbruk, maskindrift, mennesker, transport, emballasje, og mye mer. Det gjør at CO2-fotavtrykket blir vesentlig redusert sammenlignet med en konkurrent som drifter sitt et eget varehus. Det kaller vi logistikkglede!

Vi bryr oss om hverandre

For oss er det viktig å bry oss om våre kunder – og hverandre. Verden blir stadig mer digitalisert og automatisert. Desto viktigere er det å ikke glemme det mellommenneskelige og å vise glede og kjærlighet for hverandre. Vi jobber for å skape ekte logistikkglede gjennom hele organisasjonen: fra en bestilling utføres, til pakken eller kampanjen blir levert på døren hos din sluttkunde.

 

For oss er det svært viktig med inkludering, samhold og samarbeid, og hos er det viktig at ansatte og kunder skal føle seg hjemme og blir sett og hørt. Hos oss er alle like mye verdt! Sammen skaper vi et hjem. Sammen skaper vi samhold. Sammen skaper vi utvikling og verdi. Sammen skaper vi logistikkglede, og sammen gjør vi planeten vår til et bedre sted å være.

Lurer du på noe?
Ta kontakt med oss.

Våre medarbeidere har lang erfaring og hjelper deg gjerne med dine logistikkutfordringer. Om du har spørsmål om oss og våre tjenester – nøl ikke med å ta kontakt allerede i dag for en lønnsom samtale.
Kontakt oss