Les mer

– Direct House er fleksible, flinke og konkurransedyktige

Artko har brukt Direct House på logistikk, kampanjepakking, pakking til aviser og lagring av oppdrag siden 2004.
Dato
Nov 26, 2022
Lesetid
2 Min

Bruker Direct House som lagerhotell

Artko leverer trykksaker som brosjyrer, DM-er, blader, bøker og magasiner til en rekke kunder i Norge, og er salgskontor for et utvalg utenlandske trykkerier.

– Som salgskontor for en del utenlandske trykkerier får vi inn trykksaker som skal pakkes og videredistribueres i Norge. Noen ganger skal eksempelvis noe leveres til Posten og annet til aviser. Direct House pakker alt til hver enkelt adresse for oss, sier Helle Fretheim, grafisk konsulent i Artko. Sammen med Direct House leverer de dessuten materiell til butikk når kunden trenger det. – Ikke alle har like stor lagerkapasitet, og da er det fint å kunne bruke Direct House som lagerhotell, sier hun.

– Det er enkelt å bruke Direct House. Vi har ikke kompetanse internt til å plutselig skulle leie lagerplass et sted. Da er det rett og slett veldig, veldig enkelt å ha et selskap som du stoler på og som du vet alltid har plass. Og har de ikke plass, fikser de plass. Det å kunne tilby fleksibel lagerplass er veldig greit og gjør at vi kan tilby et bedre produkt til våre kunder. Det blir enklere både for oss og for kundene våre.


Hva er det som er unikt med Direct House?

– For det første er de til å stole på, slår Fretheim fast. - I tillegg er de ekstremt fleksible. Hvis en av våre biler for eksempel kommer for sent inn etter å ha blitt sittende fast i kontroll på grensa eller lignende, ringer vi bare Jarle. «Ja», sier han, og kan finne på å stå og pakke på overtid for å ta igjen det tapte. Akkurat det er helt uvurderlig. Bare å vite at du har den muligheten. Hvis noe har blitt feil i utgangspunktet, vet vi også at vi kan ringe og få hjelp. Vi har fulgt Jarle hos Direct House i mange år, og ikke bare er han hyggelig og fleksibel, han har også masse flinke folk rundt seg. Han er virkelig limet.

Fretheim trekker frem særlig tre faktorer som gjør at hun vil anbefale Direct House til andre: Fleksibelt lagerhold, flinke folk og konkurransedyktige priser. – Forhåndsavtalte priser blir selvsagt som avtalt, og har man ikke avtalt på forhånd blir man sjeldent overrasket. Det er et fornuftig prisnivå der vi føler vi får valuta for det vi betaler for, sier hun. – Dessuten møter vi alltid hyggelige og høflige folk, både på telefon og som hilser når man kommer for å hente vareprøver eller lignende i lokalene, legger hun til. – Det er ikke nødvendigvis så gøy å ringe for å melde fra om at noe er forsinka eller lignende, men når man ringer er det aldri noe problem. Selv ikke Jarle kan trylle, men det er likevel aldri noe sukking om at dette blir vanskelig. Det setter vi som kunde stor pris på!

«Direct House er til å stole på. I tillegg er de ekstremt fleksible. Jarle kan ikke trylle, men det er likevel aldri noe som er et problem. Utover dette er de ansatte flinke folk som er både hyggelige og høflige»

Helle Fretheim, grafisk konsulent i Artko

Fakta om Artko

  • Trykkleverandør, spesialisert innenfor produksjon,
    trykk og distribusjon av trykte medier
  • Etablert i 1976
  • Holder til i Oslo
  • 5 ansatte
Forfatter

Geir Sture

Daglig leder
,
i Direct House AS.
Kontakt oss
Kontakt oss

Interessert i å samarbeide med oss?

NB! Har du mottatt en pakke, trenger hjelp med retur, eller har spørsmål om et abonnement du har? Trykk her i stedet.

Takk! Din henvendelse er mottatt. Vi svarer deg så snart vi kan.
Oisann! Noe gikk galt, prøv igjen senere.