Forside
/
Våre tjenester
/
Varehotell
< Tilbake

Varehotell

Unngå kostbar lagerleie eller ugunstige lagringsplasser ved å plassere alt hos en profesjonell aktør. På den måten minimerer du egen risiko samtidig som du kan skalere opp eller ned ved behov.

Fleksibel lagerplass kan gi deg som bedrift en betydelig konkurransefordel. Ikke bare betaler du kun for det du har behov for, du kan også til enhver tid tilpasse deg markedets og kundens ønsker og behov uten å bruke for mye tid på logistikk. Vi tilbyr lager i kort eller lang tid i påvente av utsendelse, og lagrer alt fra små opplag av trykksaker til fullverdige nettbutikker.


Logistikk

Med et varehotell hos Direct House kan du enkelt benytte deg av våre andre tjenester. Vår spesialitet er logistikk og bearbeidelse av varene vi har på lager. Vi tilbyr skreddersydde, sikre og effektive logistikkløsninger for din bedrift. Vi pakker om, videredistribuerer, setter sammen kampanjer bestående av flere elementer eller sender ut produkter ved bestilling – alt etter ditt behov.

Hva vi kan gjøre for deg?

Direct House tilbyr skreddersydde og fleksible løsninger og hjelper deg med hele eller deler av din verdikjede innen våre kjerneområder. Ingen jobber er for store eller for små, ta kontakt med oss i dag.

Kontakt oss

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.