Forside
/
Våre tjenester
/
Netthandel
< Tilbake

Netthandel

Driver du en nettbutikk i dag, eller sitter med en drøm om å starte opp? Vi hjelper deg med både systemer for distribusjon og varelager, samt pakker og sender ut varer til dine kunder.

Våre kjerneområder omfatter tjenester for hele verdikjeden innen netthandel. Vi håndterer alt fra bestilling til levering og eventuelt reklamasjon og retur. Vi har et av markedets mest fleksible og brukervennlige systemer for rask, enkel og riktig implementering. Vårt forretningssystem er solid, samtidig som det har gode og sikre driftsrutiner, fra netthandel, lagerhold, ordresystem, plukk og pakk til kundeservice.

Tjenester

En typisk verdikjede for netthandel som vi hjelper med er: lager, tollager, pakking, emballasje, forsendelse til Norge og utlandet, kundesenter, retur og varetelling. Mye av dette er typiske tjenester som mange sliter med i det daglige. Ikke la logistikk og kundeservice ødelegge din mulighet til å fokusere på kjernedriften. Sett det heller ut til en profesjonell aktør som har mange år i bransjen og som forstår dine utfordringer.

Respons og målbarhet

Vi vet hvor viktig det er med rask responstid. Netthandlerne der ute er utålmodige, og alle tilbydere er nødt til å levere god og rask service. Vi kan behandle alle former for respons, fra manuell punching til scanning. Via vårt web-baserte rapporteringssystem kan du som kunde til enhver tid være oppdatert.

SAP B1

Vi benytter SAP B1 som basissystem. SAP har effektive nøkkelfunksjoner for styring av kundeforhold, produksjon og økonomi. Systemet gir oss god fleksibilitet til alle sider av driften, som administrasjon og rapportering, kundeforhold, drift, distribusjon og økonomi. Vi håndterer alle typer salg, bokklubbdrift, abonnementssystemer og andre typer gjentakende salg. Vi har utviklet API-er mot de aller fleste systemer som benyttes innenfor netthandel og rådgir gjerne når det kommer til IT-integrasjon mellom nettbutikk og logistikksystemer.

Din partner og rådgiver

Vi har spesialister innen hele verdikjeden til netthandel, og har god oversikt over gjeldende krav og regler. Vi tilbyr rådgivning i alle ledd og ønsker å være en god partner for deg enten du overlater hele eller deler av jobben til oss. Vi har stort fokus på lønnsomhet og effektivitet, og ønsker hele tiden å optimalisere for deg slik at du kan kutte unødvendige kostnader.

Hva vi kan gjøre for deg?

Direct House tilbyr skreddersydde og fleksible løsninger og hjelper deg med hele eller deler av din verdikjede innen våre kjerneområder. Ingen jobber er for store eller for små, ta kontakt med oss i dag.

Kontakt oss

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.