Les mer

– Vokser med Direct House som logistikkpartner

Direct House er en viktig årsak til veksten vi har hatt de siste årene, sier daglig leder hos Lava Art AS, Victor Sebastian Holst.
Dato
Apr 15, 2020
Lesetid
2 Min

Kosmetikk som abonnement

Lava Art er et norsk firma som selger kosmetikk med abonnementsordning. Firmaet produserer i Sør-Korea, og har operasjonsbasen med kundeservice og lager hos Direct House i Norge.

– Vi har jobbet tett med Direct House hele veien og benytter oss av hele pakka. Vi har gått fra 100 000 til 27 millioner i årlig omsetning på fire år, og i år regner vi med å lande på mellom 55 og 60 millioner kroner. For å lykkes må man ha solide partnere med seg, sier daglig leder i Lava Art AS, Victor Sebastian Holst.

– Jeg kan anbefale Direct House. Som en god 3PL-partner er de en viktig årsak til vår suksess.

Direct House som logistikkpartner

Lava Art opererer i dag i 8 land, og har planer om å ekspandere ytterligere. Snart starter de også eget klesmerke. Med Direct House som 3PL-partner i Norge går alt strømlinjeformet inn og ut av landet.

– Vi benytter oss av hele pakka. På den måten kan vi fokusere på å selge og å utvikle produkter, fremfor drift og logistikk. Direct House er villige til å gå det ekstra steget for å hjelpe oss med å lykkes, og forstår at de er et viktig ledd i suksessen. Når våre kunder er fornøyde, blir vi fornøyde. Det forstår Direct House, forteller Holst.

 

God kundeservice gjennom Direct House

God kundeservice er viktig få å lykkes med nettsalg. Lava Art har faste kundeservicemedarbeidere hos Direct House.

– Jeg er veldig fornøyd med kundesupportdelen. Den faste gjengen som jobber for oss er kjempeflinke og får gode tilbakemeldinger fra kundene våre. På TrustPilot har vi 4,7 av 5 stjerner. Det er veldig bra, spesielt når man driver med abonnementsalg, avslutter Holst.

«Med Direct House har vi gått fra 100 000 til 27 millioner i årlig omsetning. Direct House er en viktig årsak til veksten vi har hatt de siste årene.»

Daglig leder Victor Sebastian Holst, Lava Art AS

Forfatter

Geir Sture

Daglig leder
,
i Direct House AS.
Kontakt oss
Kontakt oss

Interessert i å samarbeide med oss?

NB! Har du mottatt en pakke, trenger hjelp med retur, eller har spørsmål om et abonnement du har? Trykk her i stedet.

Takk! Din henvendelse er mottatt. Vi svarer deg så snart vi kan.
Oisann! Noe gikk galt, prøv igjen senere.