Vokser med Direct House som logistikkpartner

Direct House er en viktig årsak til veksten vi har hatt de siste årene, sier daglig leder hos Lava Art AS, Victor Sebastian Holst.

Lava Art er et norsk firma som selger kosmetikk med abonnementsordning. Firmaet produserer i Sør-Korea, og har operasjonsbasen med kundeservice og lager hos Direct House i Norge.

 

- Vi har jobbet tett med Direct House hele veien og benytter oss av hele pakka. Vi har gått fra 100 000 til 27 millioner i årlig omsetning på fire år, og i år regner vi med å lande på mellom 55 og 60 millioner kroner. For å lykkes må man ha solide partnere med seg, sier Holst. – Jeg kan anbefale Direct House. Som en god 3PL-partner er de en viktig årsak til vår suksess.

 

Lava Art opererer i dag i 8 land, og har planer om å ekspandere ytterligere. Snart starter de også eget klesmerke. Med Direct House som logistikkpartner i Norge går alt strømlinjeformet inn og ut av landet. – Vi benytter oss av hele pakka. På den måten kan vi fokusere på å selge og å utvikle produkter, fremfor drift og logistikk. Direct House er villige til å gå et ekstra steg for å hjelpe oss å lykkes, og forstår at de er et viktig ledd i at vi lykkes. Når våre kunder er fornøyde, blir vi fornøyde. Det forstår Direct House, forteller Holst.

 

God kundeservice er viktig få å lykkes med nettsalg. Lava Art har faste kundeservicemedarbeidere hos Direct House. – Jeg er veldig fornøyd med kundesupportdelen. Den faste gjengen som jobber for oss er kjempeflinke og får gode tilbakemeldinger fra kundene våre. På Facebook har vi 4,3 av 5 stjerner. Det er bra, spesielt når man driver med abonnementsalg, avslutter Holst.

«Med Direct House har vi gått fra 100 000 til 27 millioner i årlig omsetning. Direct House er en viktig årsak til veksten vi har hatt de siste årene.»

Daglig leder Victor Sebastian Holst, Lava Art AS

Se alle artikler
Direct House er til å stole på. I tillegg er de ekstremt fleksible
Helle Fretheim, grafisk konsulent i Artko

Kontakt oss og se hva vi kan gjøre for deg!

Direct House tilbyr skreddersydde og fleksible løsninger, og bistår med hele eller deler av din verdikjede innenfor våre kjerneområder. Ingen jobber er for store eller for små – ta kontakt med oss i dag.

Takk! Din henvendelse er mottatt.

Noe gikk galt. Prøv igjen senere.