Les mer

La oss i Direct House ta oss av logistikken!

Gjennom tjenester innen printing, plastpakking, konvoluttering, kampanjepakking, netthandel, varelager og kundeservice kan vi levere til hele kundens verdikjede.
Dato
Aug 23, 2022
Lesetid
2 min

Vi gjør netthandel enklere

– Nettvarelogistikk kommer til å være bærebjelken for Direct House i det lange løp, forteller daglig leder i Direct House, Geir Sture.

Det holder ikke å kun ha en god idé og et godt produkt for netthandel, når man kanskje ikke er spesielt interessert i logistikkdelen. Skal man lykkes med nettvarehandel er det ekstremt viktig å ha kontroll på vareflyt, lager, utsendelse til kunde, retur, og lignende. Med et av markedets mest fleksible og brukervennlige lagerstyringssystemer kan du konsentrere deg 100% om produktene dine og salg av disse, mens vi i Direct House tar oss av drift av lageret.

Hvordan håndtere toll som nettbutikk?

– Noe mange synes er en utfordring ved å drive nettbutikk er spørsmål og håndtering av toll, mva, import og eksport. Med en egen avdeling i Sverige kan vi håndtere varelager inn og ut av EU på en enkel måte. Vi kan tilby eget tollager i våre lokaler, både for små og store volum. Det er en stor fordel, ikke minst når det kommer til retur av varer, sier Sture.

Lagrer, rengjør og vedlikeholder materiell

Selv om netthandel stadig øker, er det fremdeles et stort marked for butikkaktiviteter og ulike fysiske kampanjer. Her er Direct House spesielt gode.

– Det står utrolig mye utstyr på nedstøvede lagerbygg rundt omkring, uten mulighet for gjenbruk. Her er det et stort potensiale, sier Sture.

Direct House pakker og gjør klart alt av kampanjemateriell som skal kjøres ut til butikk, men tar også imot utstyr i retur, vasker dette, og klargjør til neste runde. Denne type jobb er sjeldent satt i system, og ofte mister man muligheten til gjenbruk. Vi i Direct House kan ha utstyr og materiell til stands stående på lager hos oss fra event til event eller kampanje til kampanje. Dette kan spare deg for mye jobb og unødvendig produksjon.

Sømløs reklamelogistikk

Mange av de samme kundene innen butikk- og kampanjemateriell benytter også Direct House til reklamelogistikk. Her håndterer vi hele logistikken rundt utsendelse til butikk, diskeksemplarer og kampanjer til posten, aviser og så videre. Mange av kundene våre har et personlig forhold til logistikkavdelingen vår, og her har vi 100% kontroll. I et urolig marked er det ekstra viktig ha solide leverandører.

Gjennom tjenester innen printing, plastpakking, konvoluttering, kampanjepakking, netthandel, varehotell og kundeservice kan vi levere til hele kundens verdikjede.

Geir Sture, daglig leder i Direct House

Forfatter

Geir Sture

Daglig leder
,
i Direct House AS.
Kontakt oss
Kontakt oss

Interessert i å samarbeide med oss?

NB! Har du mottatt en pakke, trenger hjelp med retur, eller har spørsmål om et abonnement du har? Trykk her i stedet.

Takk! Din henvendelse er mottatt. Vi svarer deg så snart vi kan.
Oisann! Noe gikk galt, prøv igjen senere.