Les mer

Effektiv print og konvoluttering gir resultater

Mange kan dra nytte av automatisert print og konvoluttering, uansett om de er store eller små aktører. Hos Direct House tar vi oss av alt fra store kunder med daglige forsendelser, til mindre bedrifter med enklere behov.
Dato
Nov 15, 2023
Lesetid
2 Min

Fysiske forsendelser gir bedre respons

– Vi kan håndtere alt som må sendes fysisk på papir, inkludert fakturaer, purringer, DM-er og innkallinger, som for eksempel EU-kontrollvarsler, sier Harold Davidsen. Han leder avdelingen for digitaltrykk, ferdiggjøring og konvoluttering hos Direct House.

Selv i en stadig mer digital verden er det fortsatt behov for å trykke og sende dokumenter fysisk.

– Spesielt organisasjoner sender fremdeles mange papirbaserte utsendelser. I tilknytning til innsamlinger for humanitære organisasjoner har vi sett at fysiske utsendelser gir mye bedre respons enn for eksempel SMS, e-post og andre digitale former, legger Davidsen til.

Les mer om distribusjon her.

Vi tilbyr fleksible konvolutteringsløsninger

– Våre maskiner kan skrive i både svart-hvitt og farger, og vi kan konvoluttere alt fra små C6-konvolutter til store C4-konvolutter. Sammen med avansert programvare for variabel datofletting gir dette store muligheter for våre kunder.

Kundene våre vet ofte hva de ønsker, men vi kan også hjelpe med å finne den beste og mest kostnadseffektive konvolutteringsløsningen, forklarer Davidsen.

Stor nytteverdi – uansett størrelse på jobben

Uansett bedriftens størrelse kan man dra nytte av maskinell konvoluttering. Konvolutteringsmaskinene bretter, pakker, forsegler og sorterer raskt og effektivt. Dette sparer både tid og penger.

– Vi betjener kunder over hele landet, og uavhengig av om du har en liten eller stor jobb, kan vi hjelpe. Noen kunder har daglige forsendelser, andre har 4-5 kampanjer i året, mens noen sender bare én gang i året. Med andre ord, vi håndterer alt fra små oppdrag til millioner av brev, avslutter Davidsen.

Vil du se på mulighetene for print, konvoluttering, pakking og adressering? Ta kontakt med Harold Davidsen og Direct House for å diskutere dine behov i dag!

Harold Davidsen

+47 900 46 064

Harold.Davidsen@directhouseoslo.no

Forfatter

Geir Sture

Daglig leder
,
i Direct House AS.
Kontakt oss
Kontakt oss

Interessert i å samarbeide med oss?

NB! Har du mottatt en pakke, trenger hjelp med retur, eller har spørsmål om et abonnement du har? Trykk her i stedet.

Takk! Din henvendelse er mottatt. Vi svarer deg så snart vi kan.
Oisann! Noe gikk galt, prøv igjen senere.