Les mer

Gasellebedrift tre år på rad

Hvert år kårer Dagens Næringsliv bedrifter med positiv vekst og stabilt god og økende inntekt. En Gaselle er en rasktvoksende, lønnsom norsk bedrift som minst har doblet omsetningen sin de siste fire årene.
Dato
Aug 3, 2022
Lesetid
2 Min

Direct House Arendal AS har blitt utnevnt til gasellebedrift tre år på rad. – Vi er stolte av å kunne kalles oss en Gaselle, en utmerkelse vi ydmykt tar imot med en stor takk til våre trofaste kunder. Det er når dere lykkes at vi lykkes, sier daglig leder i Direct House Arendal, Geir Sture.

 

En gasellebedrift beregnes og vurderes på bakgrunn av regnskapstallene for de fire seneste årene. For å bli en Gaselle må bedriften ha:

·     Levert godkjente regnskaper

·     Minst doblet omsetningen over fire år

·     Omsetning på over en million kroner første år

·     Positivt samlet driftsresultat

·     Unngått negativ vekst

·     Vært aksjeselskap

 

Det er bare en liten brøkdel av alle bedrifter i Norge som klarer å bli gasellebedrifter. Utmerkelsen har siden 2003 vært delt ut av Dagens Næringsliv i samarbeid med Bisnode Credit AS til bedrifter som ifølge avisen har en stor betydning for norsk økonomi. De norske gasellebedriftene står for en stor del av den samlede sysselsettingsveksten og omsetningsøkningen i norsk næringsliv.

Forfatter

Geir Sture

Daglig leder
,
i Direct House AS.
Kontakt oss
Kontakt oss

Interessert i å samarbeide med oss?

NB! Har du mottatt en pakke, trenger hjelp med retur, eller har spørsmål om et abonnement du har? Trykk her i stedet.

Takk! Din henvendelse er mottatt. Vi svarer deg så snart vi kan.
Oisann! Noe gikk galt, prøv igjen senere.