Gasellebedrift tre år på rad

Hvert år kårer Dagens Næringsliv bedrifter med positiv vekst og stabilt god og økende inntekt.

Direct House Arendal AS har blitt utnevnt til gasellebedrift tre år på rad. – Vi er stolte av å kunne kalles oss en Gaselle, en utmerkelse vi ydmykt tar imot med en stor takk til våre trofaste kunder. Det er når dere lykkes at vi lykkes, sier daglig leder i Direct House Arendal, Geir Sture.

 

En gasellebedrift beregnes og vurderes på bakgrunn av regnskapstallene for de fire seneste årene. For å bli en Gaselle må bedriften ha:

·     Levert godkjente regnskaper

·     Minst doblet omsetningen over fire år

·     Omsetning på over en million kroner første år

·     Positivt samlet driftsresultat

·     Unngått negativ vekst

·     Vært aksjeselskap

 

Det er bare en liten brøkdel av alle bedrifter i Norge som klarer å bli gasellebedrifter. Utmerkelsen har siden 2003 vært delt ut av Dagens Næringsliv i samarbeid med Bisnode Credit AS til bedrifter som ifølge avisen har en stor betydning for norsk økonomi. De norske gasellebedriftene står for en stor del av den samlede sysselsettingsveksten og omsetningsøkningen i norsk næringsliv.    

Se alle artikler
Direct House er til å stole på. I tillegg er de ekstremt fleksible
Helle Fretheim, grafisk konsulent i Artko

Kontakt oss og se hva vi kan gjøre for deg!

Direct House tilbyr skreddersydde og fleksible løsninger, og bistår med hele eller deler av din verdikjede innenfor våre kjerneområder. Ingen jobber er for store eller for små – ta kontakt med oss i dag.

Takk! Din henvendelse er mottatt.

Noe gikk galt. Prøv igjen senere.