Les mer

Et langsiktig tillitsforhold

Den personlige oppfølgingen jeg får hos Direct House er verdifull. Det bare virker.
Dato
Nov 24, 2019
Lesetid
2 Min

Sparer tid og ressurser

Produksjonssjefen AS er heleid av Schjærven-konsernet, og ble stiftet for å serve byråets kunder. Etter hvert har også egne kunder kommet til. Produksjonssjefen bruker Direct House til alt av pakking og utsending av kampanjemateriell til distribusjon og butikk. – Det er enkelt for meg å levere alt til ett sted som sørger for å distribuere dit det skal. Det sparer meg for enormt med tid og ressurser, sier Lars Erik Syversen i Produksjonssjefen AS.

Helt avhengig av langsiktige løsninger

Som profesjonell innkjøper av store volum trykksaker og promotion-materiell til butikk, er Syversen helt avhengig av full kontroll. Og for en som liker å ha kontrollen selv, tar det tid å bygge opp tillitt til en nøkkelleverandør. – Med det kundevolumet jeg har er jeg helt avhengig av å ha langsiktige, gode løsninger som fungerer. Vi kan ikke følge opp hvert enkelt prosjekt helt inn selv, og da må vi kunne stole på leverandørene våre. Vi har rett og slett ikke kapasitet til å holde de i hånda. Det slipper jeg med Direct House. Han trekker frem løsningsorientert som en viktig styrke. – Hos Direct House møter jeg en kontaktperson som er løsningsorientert. Han ser mine behov og i fellesskap kan vi finne frem til riktig løsning på de ulike kundene våre. Dessuten har de gode priser. Så lenge de leverer og jeg er fornøyd, ser jeg ingen grunn til å bruke masse tid på å shoppe rundt til hvert enkelt prosjekt.

Personlig oppfølging er viktig

– Den personlige oppfølgingen jeg får hos Direct House er verdifull. De er veldig ryddige, og dersom det er et avvik, fikser de det. Enten får jeg beskjed med én gang, eller så bare fikser de det direkte med mottaker uten at det behøver gå gjennom meg først. Det bare virker.

Syversen forteller om et tillitsforhold som har utviklet seg over tid. Som kunde siden 2004 har Produksjonssjefen og Direct House et tett og godt samarbeid. – Produksjonssjefen omsetter for 2-300 millioner kroner i året og driftes av 2,5 årsverk. Vi er helt avhengige av gode leverandører, sier Syversen og forteller at det personlige forholdet er viktig. – Direct House har lang erfaring, bred bakgrunn og vet hva som er viktig for meg. Jeg kan ringe Jarle når som helst på døgnet, og jeg vet at han svarer, avslutter han.

«Den personlige oppfølgingen jeg får hos Direct House er verdifull. Det bare virker.»

Lars Erik Syversen, Produksjonssjefen AS

Fakta om Produksjonssjefen AS

  • Profesjonell innkjøper av store volum trykksaker og promotion materiell
  • Etablert i 2006
  • Holder til i Oslo
  • 3 ansatte
Forfatter

Geir Sture

Daglig leder
,
i Direct House AS.
Kontakt oss
Kontakt oss

Relaterte saker

Alle artikler
Nyheter

Direct House skalerer opp – tar nye steg ut i EU

Nyheter

Fem fallgruver når du driver nettbutikk

Nyheter

Hva er lønnsom tredjepartslogistikk?