Les mer

– Et langsiktig tillitsforhold

– Den personlige oppfølgingen jeg får hos Direct House er verdifull. Det bare virker.
Dato
Nov 24, 2022
Lesetid
2 Min

Sparer tid og ressurser med Direct House

Produksjonssjefen AS er heleid av Schjærven-konsernet, og ble stiftet for å hjelpe byråets kunder. Etter hvert har også egne kunder kommet til. Produksjonssjefen bruker Direct House til alt av pakking og utsendelse av kampanjemateriell til distribusjon og butikk.

– Det er svært enkelt for meg å levere alt til ett sted, som også sørger for å distribuere alt dit det skal. Det sparer meg for enormt med tid og ressurser, sier Lars Erik Syversen i Produksjonssjefen AS.

Helt avhengig av langsiktige løsninger

Som profesjonell innkjøper av trykksaker og materiell til butikk i store volum, er Syversen helt avhengig av full kontroll. Og for en som liker å ha kontrollen selv, tar det tid å bygge opp tillit til en nøkkelleverandør.

– Med det kundevolumet jeg har er jeg helt avhengig av å ha langsiktige, gode løsninger som fungerer. Vi kan ikke følge opp hvert enkelt prosjekt helt inn selv, og da må vi kunne stole på leverandørene våre. Det kan jeg med Direct House, forteller Syversen. Han trekker samtidig frem "løsningsorientert" som en viktig styrke.

– Hos Direct House møter jeg en kontaktperson som er løsningsorientert. Han ser mine behov og i fellesskap kan vi finne frem til riktig løsning på de ulike kundene våre. Dessuten har de gode priser. Så lenge de leverer og jeg er fornøyd, ser jeg ingen grunn til å bruke masse tid på å shoppe rundt til hvert enkelt prosjekt, sier Syversen.

Personlig oppfølging er viktig

– Den personlige oppfølgingen jeg får hos Direct House er utrolig verdifull. De er veldig ryddige, og dersom det er et avvik, fikser de det. Enten får jeg beskjed med én gang, eller så bare fikser de det direkte med mottaker uten at det behøver gå gjennom meg først. Det bare virker, sier Syversen.

Syversen forteller om et tillitsforhold som har utviklet seg over tid. Som kunde siden 2006 har Produksjonssjefen og Direct House et tett og godt samarbeid.

– Produksjonssjefen omsetter for 2-300 millioner kroner i året og driftes av 2,5 årsverk. Vi er helt avhengige av gode leverandører, sier Syversen, og forteller at det personlige forholdet er viktig.

– Direct House har lang erfaring, bred bakgrunn og vet hva som er viktig for meg, avslutter han.

«Den personlige oppfølgingen jeg får hos Direct House er verdifull. Det bare virker.»

Lars Erik Syversen, Produksjonssjefen AS

Fakta om Produksjonssjefen AS

  • Profesjonell innkjøper av store volum trykksaker og promotion materiell
  • Etablert i 2006
  • Holder til i Oslo
  • 3 ansatte
Forfatter

Geir Sture

Daglig leder
,
i Direct House AS.
Kontakt oss
Kontakt oss

Interessert i å samarbeide med oss?

NB! Har du mottatt en pakke, trenger hjelp med retur, eller har spørsmål om et abonnement du har? Trykk her i stedet.

Takk! Din henvendelse er mottatt. Vi svarer deg så snart vi kan.
Oisann! Noe gikk galt, prøv igjen senere.