Forside
/
Aktuelt
/
Et fleksibelt system gjør abonnement enkelt
< Tilbake

Et fleksibelt system gjør abonnement enkelt

– Vi drifter for alt fra gründeren opp til de store selskapene som omsetter for opp mot 100 millioner i året, sier salgssjef Leffe Åkesson.

Fleksibelt abonnementsystem med muligheter for én-til-én-løsninger

– Abonnementssystemet vårt er ekstremt fleksibelt, og støtter de fleste nettbutikkløsninger som finnes i dag. Mange av kundene våre er innen helsekost og kosmetikk, men det trenger ikke nødvendigvis være et tradisjonelt abonnementsprodukt. Det kan være du har et hovedprodukt, men med tilleggsutstyr som abonnement. 


Valgfrihet og personlig tilpasning i abonnementløsningen

La oss si du for eksempel selger svømmebasseng. Kanskje kunden din vil abonnere på renseutstyr? Eller at du hvert kvartal eller halvår trenger filter til ventilasjonssystemet hjemme – det kan også være et abonnement. Da vil systemet passe på når du skal ha tilsendt en SMS eller e-post, og når du skal ha produktet. 

Kanskje er det variasjon fra kunde til kunde. En som selger barberhøvler vil kunne ha noen kunder som barberer seg hver dag, mens andre gjør det en gang i uken. Disse vil ha ulikt behov for når de skal ha tilsendt nye barberblader.


Hva er et abonnementsystem?

Et abonnementsystem er et ordresystem for repeterende ordre. Det kan være like ordre, eller like med variasjon. – Det er utrolig viktig å ha kontroll. Det har vi gode løsninger på, slår Leffe Åkesson fast. 

I tillegg til at alle forsendelser går som de skal, får man også nødvendige tall på nysalg, abonnementssalg og drop off-statistikk. – Det er viktig informasjon å ha oversikt over i salgs- og markedsføringsprosessen for bedriften din.

 

Kundens behov i fokus

– Ved å velge et system som tillater en fleksibel abonnementsløsning, kan du tilpasse deg kundens behov fremfor produktets. Det gjør at du får en mye bedre en-til-en-løsning. Mange bedrifter har varierende abonnementsløp for sluttkunden, som har kommet inn i abonnementsløpet på ulike tidspunkt. Med våre systemer kan man være fleksibel helt ned på enkeltnivå. 


Vi gjør det enkelt for deg å gi det lille ekstra til kundene dine

Det kan være man ønsker å gi kunden en påskjønnelse hver tredje måned, etter et visst antall kjøp, eller at man vil legge inn kampanjepakker eller andre variasjoner. I disse tider kan det jo for eksempel være man vil tilby ulike varianter på abonnement på filter til munnbind, hvis man selger det. Der er jo behovet svært varierende fra sted til sted og person til person. Å holde styr på det er veldig krevende uten et godt system.

 

– Systemet vårt kan brukes som et rent ordresystem også, men den klare styrken er på abonnement. Det kan høres lett ut å håndtere, men skal du ha bare litt variasjon eller volum må du ha et godt system.

 

Direct House står for daglig drift 

Hos Direct House har vi egne dedikerte ansatte som jobber med support og utvikling, og med drift. I tillegg håndterer vi kundeservice-henvendelser direkte fra sluttkunder


– For mange kunder er det vi som står for daglig drift, mens de tar seg av strategi, vekst og utvikling. Og for noen har vi vært der helt fra starten med første utsendelse til å nå sende ut 3-4000 pakker i måneden. Fordelen vår er at vi har hele driften hos oss. 

Vi har en internflyt med kontroll i hvert produksjonsledd. Vi tilrettelegger, fakturerer, plukker varer og distribuerer ut, og vi samarbeider med de fleste store aktørene innen distribusjon i både Norge, Europa og resten av verden.

 

Er du nysgjerrig på hva Direct House kan gjøre for deg? Ta kontakt med salgssjef Leffe Åkesson.

Leffe Åkesson

+47 906 90 637

leffe@directhouse.no


Fleksible IT-løsninger med enkelt brukergrensesnitt 

Med egen IT-avdeling der utviklerne sitter hands on, har Direct House et enormt fortrinn når det kommer til å kunne skreddersy løsninger tilpasset hver enkelt kundes behov.
Les artikkel

Konvoluttering - Print og pakk med Direct House

Mange kan spare mye på å benytte seg av maskinell konvoluttering. Se hvilke muligheter som finnes for deg.
Les artikkel
Se alle artikler
Direct House er til å stole på. I tillegg er de ekstremt fleksible
Helle Fretheim, grafisk konsulent i Artko

Hva vi kan gjøre for deg?

Direct House tilbyr skreddersydde og fleksible løsninger og hjelper deg med hele eller deler av din verdikjede innen våre kjerneområder. Ingen jobber er for store eller for små, ta kontakt med oss i dag.

Kontakt oss

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.