Les mer

Direct House skalerer opp – tar nye steg ut i EU

Direct House har vært i sterk vekst de siste årene. Nå har vi tatt det neste naturlige steget og etablert oss i Sverige – og med det bygger vi en enda lettere vei for norske merkevarer ut i EU.
Dato
Sep 19, 2023
Lesetid
1 min

– Med etableringen av logistikkhuset på Karlstad i Sverige, gjør vi det mulig for nye og eksisterende kunder å skalere sin virksomhet ut i Europa, sier daglig leder i Direct House, Geir Sture.

Et naturlig neste steg for Direct House

Fra før er Direct House etablert med to større vare- og logistikkhus i henholdsvis Arendal og Oslo. Etter flere år med sterk vekst var det helt naturlig å se på å ekspandere virksomheten, og å rette blikket mot nabolandet ble strategisk helt riktig. Med det tredje logistikkhuset på plass er veien betydelig kortere for norske merkevarer og nettbutikker ut til et enda større marked i EU.

– Direct House Karlstad består av et fullproduksjons varehus på 2300 kvm, og rommer foreløpig 10 ansatte. Med tollager i både Norge og Sverige går vareflyten smidig inn og ut av EU, og felles datasystemer sørger for full kontroll på varelagrene, forteller Sture. Varehuset har vært i full drift siden mai 2023.

 

Fageksperter på toll, avgifter og moms

Det mange aktører ikke tar høyde for, er blant annet varierende lover og reguleringer for moms, toll, import- og eksportavgifter og fraktkostnader. Dette sitter vi i Direct House med fageksperter på, og kan ta oss av all logistikk forbundet med varehandel utenlands.

 

– Våre tolleksperter har inngående kunnskap om de gjeldene lovene og reglene for import og eksport, og sørger for full kontroll i hele verdikjeden. Med gode distribusjonspriser i Norge, EU og resten av verden er veien ut på det internasjonale markedet blitt enda kortere og enklere for norske aktører, forteller Sture.

 

Direct House-gruppen er en totalleverandør innen tredjepartslogistikk, reklame- og kampanjeproduksjon, netthandel, kundeservice og distribusjon. Kundebasen vår består av abonnementskunder, netthandelsaktører, humanitære organisasjoner og butikkjeder. I tillegg til tre strategisk plasserte logistikkhus har vi også etablert en egen tech-avdeling i Polen som bistår netthandels- og abonnementskunder med oppsett og integrasjoner innenfor e-commerce.

Forfatter

Geir Sture

Daglig leder
,
i Direct House AS.
Kontakt oss
Kontakt oss

Interessert i å samarbeide med oss?

NB! Har du mottatt en pakke, trenger hjelp med retur, eller har spørsmål om et abonnement du har? Trykk her i stedet.

Takk! Din henvendelse er mottatt. Vi svarer deg så snart vi kan.
Oisann! Noe gikk galt, prøv igjen senere.