Forside
/
Våre tjenester
/
Reklamelogistikk
< Tilbake

Reklamelogistikk

Reklamelogistikk er selve navet i verdikjeden vår. Hver dag, hele året sørger vi for at dine DM-aviser, magasiner eller kataloger leveres i riktig antall, til riktig adresse og ikke minst til riktig tid.

Logistikkløsninger tilpasset deres behov

Vår bredde av tjenester innen print, varepakking, varehotell og distribusjon gjør at vi kan tilby skreddersydde, sikre og effektive logistikkløsninger til din bedrift. Vi pakker om, videredistribuere, setter sammen kampanjer bestående av flere elementer og mellomlagrer – alt etter ditt behov. Våre ansatte er løsningsorienterte, og ingen oppdrag er for små eller for store for oss.

Unngå forsinkelser

Vi er Norges største private aktør innen postpakking av uadresserte forsendelser. I år regner vi med å pakke ca. 650 millioner enheter. Våre ansatte er oppdatert på alt av lover og regler og sørger alltid for at pakkingen tilfredsstiller kravene hos mottaker. Slik unngår du forsinkelser og ekstra kostnader. Vi kan ta i mot store leveranser direkte fra trykkerier både i Norge og utlandet. Krever forsendelsen fra utlandet ompakking gjør vi dette etter norske normer og krav.

Transport og porto

Dette er ofte den største kostnaden til en utsendelse. Vår logistikkavdeling er svært konkurransedyktige på porto og transport til de fleste oppdrag både i inn- og utland. Vår erfaring er at det er betydelige beløp å spare ved å la en av våre rådgivere optimalisere og kutte dine transport- og portokostnader.

Hva vi kan gjøre for deg?

Direct House tilbyr skreddersydde og fleksible løsninger og hjelper deg med hele eller deler av din verdikjede innen våre kjerneområder. Ingen jobber er for store eller for små, ta kontakt med oss i dag.

Kontakt oss

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.