Forside
/
Våre tjenester
/
Print
< Tilbake

Print

Hos Direct House kan du produsere det aller meste. Vi har en topp moderne maskinpark som er tilpasset markedets behov og etterspørsel. Fleksibilitet er et nøkkelord hos oss, og vi tilpasser oss din bestilling slik at du får den mest kostnadseffektive løsningen.

Digitaltrykk gir mange muligheter

Trenger du trykksaker med rask levering og lave opplag er digitaltrykk det beste valget. Her har du uendelige muligheter til individualisering til en lav kostnad både når det gjelder tekst og bilder. Vi leverer alt fra markedsundersøkelser og brosjyrer til avanserte DM-er. Vi kan også digitaltrykke konvolutter.

Adressering gjort enkelt med laserprint

Mesteparten av adressering på brevark, faktura eller tilsvarende skjer med laserprint. Laserprint kjennetegnes av svært god printkvalitet og mulighet til omfattende individualisering av informasjon. Hvis pris og hurtighet er viktig for din neste utsendelse, er våre inkjet-printere løsningen. Inkjetprint benyttes til adressering av konvolutter, brosjyrer, postkort, plastpakking – og mye mer. Vår printkvalitet er svært god og du kan velge mellom ulike skrifttyper.

Din partner og rådgiver

Våre ansatte har lang erfaring innen adressering, laserprint og digitaltrykk. Ta gjerne kontakt med oss tidlig i prosessen slik at vi kan hjelpe deg å optimalisere. Vi jobber med hele verdikjeden fra trykk, pakking, lagring og logistikk til ferdig utsendelse, og kjenner til de krav og regler som gjelder. Ofte kan en liten justering resultere i betydelige økonomiske besparelser.

Hva vi kan gjøre for deg?

Direct House tilbyr skreddersydde og fleksible løsninger og hjelper deg med hele eller deler av din verdikjede innen våre kjerneområder. Ingen jobber er for store eller for små, ta kontakt med oss i dag.

Kontakt oss

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.