Hvorfor Direct House?

Ved å sette bort kampanjepakking og logistikk til en moderne 3PL-partner som Direct House med maskinell- og manuell pakking, oppnår din bedrift stordriftsfordeler ved at kostnader knyttet til systemer, lagerarealer, porto og frakt, utstyr og ansatte fordeles og deles på mange bedrifter lik din.  Direct House er en totalleverandør av kampanjepakking der du får alt på ett sted.

Dermed reduserer du ikke bare egen tid brukt på kampanjepakking, lagring og logistikk, men du reduserer også dine totale lager- og pakkekostnader fordi det deles med andre – som ofte er mer bærekraftig enn å drive produksjon og varepakking på egenhånd, eller at man benytter flere leverandører.

Du reduserer dine overheadskostnader betraktelig gjennom et partnerskap med oss. Sammen med oss kan du enkelt skalere din butikk uten at du må gjøre nye, store investeringer.

Kontakt oss og se hva vi kan gjøre for deg?

Direct House tilbyr skreddersydde og fleksible løsninger og hjelper deg med hele eller deler av din verdikjede innen våre kjerneområder. Ingen jobber er for store eller for små, ta kontakt med oss i dag.

Takk! Din henvendelse er mottatt.

Noe gikk galt. Prøv igjen senere.