Markedets beste lagerstyringssystem

Alle våre varehus bruker Ongoing Warehouse, et skybasert lagerstyringssystem som gir sanntidsinformasjon om din lagerbeholdning, ordreinformasjon, relevant statistikk, og sporing av pakker.

Vi tar oss av alt fra varene ankommer vår lasterampe og legger dine varer inn i vårt varehotell. Vi registrerer varene i vårt eget ongoing lagerstyringssystem som er integrert med nettbutikken din. Når kundene dine gjennomfører et kjøp mottar vi automatisk beskjed og setter umiddelbart i gang med ordrehåndtering, som innebærer plukking og emballering av varene for opphenting av speditør. Og du vil automatisk kunne sjekke lagerbeholdning og status på dine varer.

Forsendelser kan følgelig spores hele veien og mottaker blir varslet om at varene er på vei. Skulle kunden angre på kjøpet, vil vi registre en returbestilling, klargjøre opphenting og annullere ordren. Så snart pakken er returnert til lageret blir varen kontrollert og satt tilbake i omløp for gjenkjøp.

Kontakt oss og se hva vi kan gjøre for deg?

Direct House tilbyr skreddersydde og fleksible løsninger og hjelper deg med hele eller deler av din verdikjede innen våre kjerneområder. Ingen jobber er for store eller for små, ta kontakt med oss i dag.

Takk! Din henvendelse er mottatt.

Noe gikk galt. Prøv igjen senere.