Strategisk partnerskap øker lønnsomhet

Når man inngår et strategisk partnerskap med oss, effektiviserer du hele vareflyten og øker lønnsomheten uten store kostnader. Vi har et langsiktig syn på alle våre samarbeid og krever derfor ingen oppstartskostnader for å komme i gang. 

Når valget faller på Direct House som strategisk partner for varehåndtering og kampanjepakking inngår man et samarbeid om å effektivisere vareflyten, og øke lønnsomheten til butikkjeden eller organisasjonen.

Direct House er svært tilpasningsdyktige og fleksible, og kan modellere driften vår rundt ulike forretningsmodeller. Vi ønsker å være noe mer enn en vanlig leverandør av kampanjepakking. Vi ønsker å være en solid strategisk partner som er til for å bistå våre kunder med den beste servicen, de beste IT-løsningene, og være med på å drive utvikling, vekst og lønnsomhet for våre kunder.

Som kunde hos oss får du tilgang på oppdateringer i sanntid via en dashbordsløsning, og løpende rapportering på varebeholdning, salg og logistikk.

Kontakt oss og se hva vi kan gjøre for deg!

Direct House tilbyr skreddersydde og fleksible løsninger og hjelper deg med hele eller deler av din verdikjede innen våre kjerneområder. Ingen jobber er for store eller for små, ta kontakt med oss i dag.

Takk! Din henvendelse er mottatt.

Noe gikk galt. Prøv igjen senere.