Forutsigbart kostnadsbilde

Det skal være forståelig og forutsigbart for deg å ha full oversikt over alle dine kostnader, inntekter og utgifter. For å tilby våre kunder mer forutsigbarhet på kostnader har vi valgt å operere med faste priser på ulike tjenester. Prisene inkluderer all handling, emballasje og returhåndtering. 

Direct House har en meget konkurransedyktig kostnadsmodell. Det skal være forståelig og forutsigbart for deg slik at du enkelt har kontroll over dine kostnader tilknyttet ulike oppgaver – enten du er en liten, mellomstor eller stor kommersiell aktør, eller en organisasjon med betydelig volum.

Vi har også noen av markedets beste frakt- og portoavtaler. Du velger selv om vi skal bruke ditt kundenummer hos aktuell speditør, eller om du vil benytte deg av våre stordriftsfordeler. Vår erfaringer at mange butikker og organisasjoner kan spare store kostnader på denne måten.

Kontakt oss og se hva vi kan gjøre for deg!

Direct House tilbyr skreddersydde og fleksible løsninger og hjelper deg med hele eller deler av din verdikjede innen våre kjerneområder. Ingen jobber er for store eller for små, ta kontakt med oss i dag.

Takk! Din henvendelse er mottatt.

Noe gikk galt. Prøv igjen senere.