Effektiv vareflyt for kampanjepakking

Fra varene ankommer vår lasterampe til de blir sendt ut til kunde, så tar vi oss av alt. Enklere blir det ikke!

Vi tar oss av alt når varene dine ankommer vår lasterampe og blir lagt inn i vårt varehotell. Vi registrerer varene i vårt eget ongoing lagerstyringssystem, som naturligvis er integrert med dine systemer, der du i sanntid kan følge med på lagerbeholdningen din til enhver tid. Når det gjøres en bestilling mottar vi automatisk beskjed og setter umiddelbart i gang med ordrehåndtering og kampanjepakking, som innebærer plukking og emballering av varene for opphenting av speditør som sender ut til alle dine butikker. Og du vil automatisk kunne sjekke lagerbeholdning og status på dine varer. Enklere blir det ikke!

Forsendelser kan følgelig spores hele veien og mottaker blir varslet om at varene er på vei. Skulle kunden angre på kjøpet, vil vi registre en returbestilling, klargjøre opphenting og annullere ordren.Så snart pakken er returnert til lageret blir varen kontrollert og satt tilbake i omløp for gjenkjøp.

Kontakt oss og se hva vi kan gjøre for deg!

Direct House tilbyr skreddersydde og fleksible løsninger og hjelper deg med hele eller deler av din verdikjede innen våre kjerneområder. Ingen jobber er for store eller for små, ta kontakt med oss i dag.

Takk! Din henvendelse er mottatt.

Noe gikk galt. Prøv igjen senere.