Strategisk partnerskap øker lønnsomhet

Når valget faller på Direct House som strategisk partner for varehåndtering inngår man et samarbeid om å effektivisere vareflyten, og øke lønnsomheten til nettbutikken. Vi har et langsiktig syn på våre samarbeid og krever derfor ingen oppstartskostnader for å komme i gang.

Direct House er svært tilpasningsdyktige og fleksible, og kan modellere driften vår rundt ulike forretningsmodeller. Vi ønsker å være noe mer enn en vanlig leverandør av netthandelstjenester. Vi ønsker å være en solid strategisk partner som er til for å bistå våre kunder med den beste servicen, de beste IT-løsningene og være med på å drive utvikling, vekst og lønnsomhet for våre kunder.

Som kunde hos oss får du tilgang på oppdateringer i sanntid via en dashbordsløsning, og løpende rapportering på varebeholdning, salg og logistikk.

Kontakt oss og se hva vi kan gjøre for deg!

Direct House tilbyr skreddersydde og fleksible løsninger og hjelper deg med hele eller deler av din verdikjede innen våre kjerneområder. Ingen jobber er for store eller for små, ta kontakt med oss i dag.

Takk! Din henvendelse er mottatt.

Noe gikk galt. Prøv igjen senere.