Skalere nettbutikk i eller utenfor Norge?

Når salget øker skalerer vi enkelt driften for å møte din vekst, uten at dette påvirker ledetider tilknyttet ordrehåndtering. Vi er en tredjeparts logistikkpartner med erfaring med å hjelpe norske netthandelsbutikker ut i Europa – til et større marked med nye skaleringsmuligheter.

Vi har tre store varehotell og logistikkhus med strategisk beliggenhet i Oslo, Arendal og Sverige (EU), der vi effektuerer dine varer og leverer til hele Europa. Om din nettbutikk behøver for å vokse, enten det er i Norge eller internasjonalt, har Direct House tjenester og løsninger som hjelper deg med å skalere på en effektiv måte. Vi har pallelager, plukkhyller og effektiv lagerstyring, og velger det som er mest hensiktsmessig basert på varetype. Vi har faste ansatte med etablerte rutiner, og tilgang på nye årsverk ved behov. Vi prioriterer sikkerhet høyt med bevoktning 24 timer i døgnet, 365 dager i året.

Det eneste du trenger å gjøre er å drive salg og markedsføring, så tar vi av oss resten – og sender dine varer til hele Europa. Enklere blir det ikke!

Kontakt oss og se hva vi kan gjøre for deg!

Direct House tilbyr skreddersydde og fleksible løsninger og hjelper deg med hele eller deler av din verdikjede innen våre kjerneområder. Ingen jobber er for store eller for små, ta kontakt med oss i dag.

Takk! Din henvendelse er mottatt.

Noe gikk galt. Prøv igjen senere.