Hvorfor Direct House?

Fordi vi hjelper deg med effektivisering, optimalisering, lønnsomhet og vekst, og gir deg skreddersydde løsninger tilpasset din bedrift – uansett størrelse, marked eller behov. Vi har en sterk infrastruktur innen logistikk og produksjon der du som kunde får alt på ett sted.

Direct House er et moderne logistikk- og produksjonshus der vi tilbyr rådgivning og et HUS der du som kunde får alt på ett sted. Ved å sette bort din nettbutikk og logistikk til en moderne 3PL-partner som oss, med topp moderne maskinell- og manuell pakking, oppnår din bedrift stordriftsfordeler ved at kostnader knyttet til systemer, lagerarealer, porto, frakt, utstyr og ansatte fordeles og deles på mange bedrifter lik din. Det er ofte mer bærekraftig enn å drive produksjon og varepakking på egen hånd, eller at man benytter flere leverandører.

Vår oppgave er å være en best mulig rådgiver og sparringspartner for å kostnadsoptimalisere deres drift så dere sparer tid og penger. Vi tilbyr også våre kunder markedets beste online lagersystem der du i sanntid kan følge med på lagerbeholdning m.m. – der du kan spare mye penger.

Du reduserer dine overheadskostnader betraktelig gjennom et partnerskap med oss. Sammen med oss kan du enkelt skalere din butikk uten at du må gjøre nye, store investeringer.

Kontakt oss og se hva vi kan gjøre for deg!

Direct House tilbyr skreddersydde og fleksible løsninger og hjelper deg med hele eller deler av din verdikjede innen våre kjerneområder. Ingen jobber er for store eller for små, ta kontakt med oss i dag.

Takk! Din henvendelse er mottatt.

Noe gikk galt. Prøv igjen senere.