Hvordan kan vi hjelpe?

Har du en nettbutikk som vokser, men opplever utfordringer forbundet med lager, logistikk og IT-systemer? Har du en tradisjonell butikk og ønsker å skalere og supplere med en egen nettbutikk? Er du en av mange nettbutikker som har følt på hvor dyrt det er å drifte eget varehus og som nå ønsker å outsource tjenesten til en profesjonell tredjeparts logistikkpartner?

Da kan Direct House være en perfekt partner for deg – så du kan fokusere på salg, markedsføring og aktiviteter for økt kundetilfredshet. En av våre store fordeler er at du som nettbutikk får alt du trenger på ett sted – som vil spare deg for tid, ressursbruk og store overheadkostnader.

Hos de fleste nettbutikker finner vi kjerneområdene innen salg, markedsføring og kundetilfredshet, men ikke på områdene produksjon, varepakking og kundeservicetjenester. Smarte netthandelsbutikker outsourcer logistikken til profesjonelle aktører som har dette som sin kjernevirksomhet, og som kan tilby stordriftsfordeler og betydelige kostnader spart for en netthandelsaktør.

Kontakt oss og se hva vi kan gjøre for deg!

Direct House tilbyr skreddersydde og fleksible løsninger og hjelper deg med hele eller deler av din verdikjede innen våre kjerneområder. Ingen jobber er for store eller for små, ta kontakt med oss i dag.

Takk! Din henvendelse er mottatt.

Noe gikk galt. Prøv igjen senere.