Forside
/
Aktuelt
/
Et langsiktig tillitsforhold
< Tilbake

Et langsiktig tillitsforhold

- Vi startet å bruke Direct House tilbake i 2004 da vi fikk en stor ordre fra Toyota og trengte en logistikkpartner.

Sparer tid og ressurser

Produksjonssjefen AS er heleid av Schjærven-konsernet, og ble stiftet for å serve byråets kunder. Etter hvert har også egne kunder kommet til. Produksjonssjefen bruker Direct House til alt av pakking og utsending av kampanjemateriell til distribusjon og butikk. – Det er enkelt for meg å levere alt til ett sted som sørger for å distribuere dit det skal. Det sparer meg for enormt med tid og ressurser, sier Lars Erik Syversen i Produksjonssjefen AS.

Helt avhengig av langsiktige løsninger

Som profesjonell innkjøper av store volum trykksaker og promotion-materiell til butikk, er Syversen helt avhengig av full kontroll. Og for en som liker å ha kontrollen selv, tar det tid å bygge opp tillitt til en nøkkelleverandør. – Med det kundevolumet jeg har er jeg helt avhengig av å ha langsiktige, gode løsninger som fungerer. Vi kan ikke følge opp hvert enkelt prosjekt helt inn selv, og da må vi kunne stole på leverandørene våre. Vi har rett og slett ikke kapasitet til å holde de i hånda. Det slipper jeg med Direct House. Han trekker frem løsningsorientert som en viktig styrke. – Hos Direct House møter jeg en kontaktperson som er løsningsorientert. Han ser mine behov og i fellesskap kan vi finne frem til riktig løsning på de ulike kundene våre. Dessuten har de gode priser. Så lenge de leverer og jeg er fornøyd, ser jeg ingen grunn til å bruke masse tid på å shoppe rundt til hvert enkelt prosjekt.

Personlig oppfølging er viktig

– Den personlige oppfølgingen jeg får hos Direct House er verdifull. De er veldig ryddige, og dersom det er et avvik, fikser de det. Enten får jeg beskjed med én gang, eller så bare fikser de det direkte med mottaker uten at det behøver gå gjennom meg først. Det bare virker.

Syversen forteller om et tillitsforhold som har utviklet seg over tid. Som kunde siden 2004 har Produksjonssjefen og Direct House et tett og godt samarbeid. – Produksjonssjefen omsetter for 2-300 millioner kroner i året og driftes av 2,5 årsverk. Vi er helt avhengige av gode leverandører, sier Syversen og forteller at det personlige forholdet er viktig. – Direct House har lang erfaring, bred bakgrunn og vet hva som er viktig for meg. Jeg kan ringe Jarle når som helst på døgnet, og jeg vet at han svarer, avslutter han.

«Den personlige oppfølgingen jeg får hos Direct House er verdifull. Det bare virker.»

Lars Erik Syversen, Produksjonssjefen AS

Fakta om Produksjonssjefen AS

  • Profesjonell innkjøper av store volum trykksaker og promotion materiell
  • Etablert i 2006
  • Holder til i Oslo
  • 3 ansatte

Et fleksibelt system gjør abonnement enkelt

Vi gjør det enkelt for deg å gi det lille ekstra til kundene dine.
Les artikkel

Fleksible IT-løsninger med enkelt brukergrensesnitt 

Med egen IT-avdeling der utviklerne sitter hands on, har Direct House et enormt fortrinn når det kommer til å kunne skreddersy løsninger tilpasset hver enkelt kundes behov.
Les artikkel
Se alle artikler
Direct House er til å stole på. I tillegg er de ekstremt fleksible
Helle Fretheim, grafisk konsulent i Artko

Hva vi kan gjøre for deg?

Direct House tilbyr skreddersydde og fleksible løsninger og hjelper deg med hele eller deler av din verdikjede innen våre kjerneområder. Ingen jobber er for store eller for små, ta kontakt med oss i dag.

Kontakt oss

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.