Forside
/
Aktuelt
/
Polinor mer enn firedoblet omsetningen med Direct House
< Tilbake

Polinor mer enn firedoblet omsetningen med Direct House

For Polinor har samarbeidet med Direct House bidratt til en betydelig omsetningsvekst, sier daglig leder Tor Harald Kjørsvik.

Polinor driver hovedsakelig med trykksaker for forlag, ulike organisasjoner, kjøpesentre og detaljhandelen der selve produksjonen foregår utenlands, mens markedet er her i Norge.

– Vi bruker Direct House som logistikksentral, forteller daglig leder Tor Harald Kjørsvik i Polinor, som ukentlig tar imot mellom 10 og 15 trailere fra utlandet via Direct House i Oslo. Kjørsvik viser til en betydelig omsetningsvekst siden de startet samarbeidet: Selskapet hadde en omsetning på 15 millioner i 2008, mens de siste par årene kan han vise til en årlig omsetning på mellom 70 og 80 millioner kroner. – Skal man lykkes i markedet må man ha leverandører som gjør en god jobb, og det gjør Direct House absolutt, sier han. I tillegg til logistikk og kampanjepakking benytter Polinor seg også av lagerleie ved behov.

Pålitelige og fleksible

For Kjørsvik og Polinor er det pålitelighet og faglig dyktighet som gjør at Direct House utpeker seg som foretrukket leverandør av logistikktjenester. – Jeg kan ikke komme på én eneste gang noe har skjært seg eller gått gærent. Jeg føler meg veldig trygg når de tar seg av denne delen av produksjonen, sier han og trekker også frem fleksibilitet som en styrke. – I vår bransje skjer det plutselig endringer. En utgiver som bestemmer seg for at ting skal komme litt før det som er planlagt, kampanjer som flyttes og så videre. Direct House er veldig gode til å etterkomme slike endringer. Ikke minst er Jarle en hyggelig fyr, legger han til med et smil.

«Jeg kan ikke komme på én eneste gang noe har skjært seg eller gått gærent. Jeg føler meg veldig trygg når Direct House tar seg av denne delen av produksjonen»

Tor Harald Kjørsvik, daglig leder Polinor

Fakta om Polinor

  • Trykkeri som leverer alt innenfor papirprodukter
  • Etablert i 2003
  • Holder til i Drammen
  • 18 ansatte

Et fleksibelt system gjør abonnement enkelt

Vi gjør det enkelt for deg å gi det lille ekstra til kundene dine.
Les artikkel

Fleksible IT-løsninger med enkelt brukergrensesnitt 

Med egen IT-avdeling der utviklerne sitter hands on, har Direct House et enormt fortrinn når det kommer til å kunne skreddersy løsninger tilpasset hver enkelt kundes behov.
Les artikkel
Se alle artikler
Direct House er til å stole på. I tillegg er de ekstremt fleksible
Helle Fretheim, grafisk konsulent i Artko

Hva vi kan gjøre for deg?

Direct House tilbyr skreddersydde og fleksible løsninger og hjelper deg med hele eller deler av din verdikjede innen våre kjerneområder. Ingen jobber er for store eller for små, ta kontakt med oss i dag.

Kontakt oss

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.