Skalerbar drift og abonnement

Når salget øker skalerer vi enkelt driften for å møte din vekst, uten at dette påvirker ledetider tilknyttet ordrehåndtering. Vi er en tredjeparts logistikkpartner med erfaring fra å hjelpe norske abonnementselskaper ut i større markeder.

Vi har pallelager, plukkhyller og effektiv lagerstyring, og velger det som er mest hensiktsmessig basert på varetype. Vi har faste ansatte med godt etablerte rutiner, og tilgang på nye årsverk ved behov. Vi prioriterer sikkerhet høyt med bevoktning 24 timer i døgnet, 365 dager i året.

Vi har tre store varehotell og logistikkhus med strategisk beliggenhet i Oslo, Arendal og Sverige (EU), der vi effektuerer dine varer og leverer til hele Europa. Om ditt selskap har behov for å vokse, enten det er i Norge eller internasjonalt, har Direct House tjenester og løsninger som hjelper deg med å skalere på en effektiv måte.

 

Integrasjon i nettbutikk

Direct House kan integreres med de aller fleste nettbutikker og innkjøpssystemer i Norge. Normalt integreres dette uten ekstra kostnader for våre kunder. Direct House har en sterk IT- og tech-avdeling som kan tilby full drift og support.

Vi tilbyr også rådgivning rundt ERP-systemer og ulike betalingsløsninger.

Ønsker du å skalere utenfor Norge?

Vi er en tredjeparts logistikkpartner med erfaring fra å hjelpe norske abonnementselskaper ut i Europa – til et større marked med nye skaleringsmuligheter. Det eneste du trenger å gjøre er å drive salg og markedsføring, så tar vi av oss resten – og sender dine varer til hele Europa. Enklere blir det ikke!

Kontakt oss og se hva vi kan gjøre for deg!

Direct House tilbyr skreddersydde og fleksible løsninger og hjelper deg med hele eller deler av din verdikjede innen våre kjerneområder. Ingen jobber er for store eller for små, ta kontakt med oss i dag.

Takk! Din henvendelse er mottatt.

Noe gikk galt. Prøv igjen senere.