Hvordan kan vi hjelpe?

Har du en abonnement- og nettbutikk som vokser, men opplever utfordringer forbundet med lager, logistikk og IT-systemer? Er du en av mange nettbutikker som har følt på hvor dyrt det er å drifte eget varehus og som nå ønsker å outsource tjenesten til en profesjonell 3PL-partner? Da kan Direct House være en perfekt partner for deg – så du kan fokusere på salg, markedsføring og aktiviteter for økt kundetilfredshet.

En av våre store fordeler er at du som abonnementsselskap får alt du trenger på ett sted – noe som vil spare deg for tid, ressursbruk og store overheadkostnader.

Hos de fleste abonnementselskaper finner vi kjerneområdene innen salg, markedsføring og kundetilfredshet, men ikke på områdene produksjon, varepakking og kundeservicetjenester. Smarte abonnementsselskaper outsourcer logistikken til profesjonelle aktører som har dette som sin kjernevirksomhet, og som kan tilby stordriftsfordeler og betydelige sparte kostnader.

Ved å sette bort abonnementspakking og logistikk til en moderne 3PL-partner som Direct House, med maskinell- og manuell pakking, oppnår din bedrift stordriftsfordeler ved at kostnader knyttet til systemer, lagerarealer, porto og frakt, utstyr og ansatte fordeles og deles på mange bedrifter lik din. Direct House er en totalleverandør av logistikktjenester der du får alt på ett sted.

Dermed reduserer du ikke bare egen tid brukt på kampanjepakking, lagring og logistikk, men du reduserer også dine totale lager-og pakkekostnader fordi det deles med andre – som ofte er mer bærekraftig enn å drive produksjon og varepakking på egenhånd, eller at man benytter flere leverandører.

Du reduserer dine overheadskostnader betraktelig gjennom et partnerskap med oss. Sammen kan vi enkelt skalere din butikk uten at du må gjøre nye, store investeringer.

Kontakt oss og se hva vi kan gjøre for deg!

Direct House tilbyr skreddersydde og fleksible løsninger og hjelper deg med hele eller deler av din verdikjede innen våre kjerneområder. Ingen jobber er for store eller for små, ta kontakt med oss i dag.

Takk! Din henvendelse er mottatt.

Noe gikk galt. Prøv igjen senere.